enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5282
EURO
34,7884
ALTIN
2.425,52
BIST
9.721,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Çok Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C

TBMM BAŞKANVEKİLİ AYDIN’IN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

TBMM BAŞKANVEKİLİ AYDIN’IN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
14.03.2016
0
A+
A-

TBMM Başkanvekili Aydın’dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Ahmet Aydın;

“Sağlık Alanında Cumhuriyet Tarihinde Görülmemiş Bir Noktaya Gelinmiştir”

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Ahmet Aydın 14 Mart Tıp Bayramıyla ilgili bir mesaj yayınladı.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın özellikle sağlık hizmetleri sağlık alanında son yıllarda yaşanılan İnsanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal ve saygın mesleği büyük özveriyle yerine getiren tıp camiamız, dün olduğu gibi bugünde ülkemizin her karışında özveriyle çalışmalarını sürdürmekte ve insanımızın dertlerine deva olmaya devam etmektedir.

Üstlendikleri sorumluluk itibariyle, onurlu ve özverili bir şekilde çalışmalarını aksatmadan ve sahip oldukları bilinçle kendilerinden yardım bekleyenlere el uzatan tüm sağlık personeli samimiyet ve gayretle tüm dünyaya örnek teşkil edecek onurlu bir geçmişe sahiptir.

SAĞLIK ALANINDA CUMHURİYET TARİHİNDE GÖRÜLMEMİŞ BİR NOKTAYA GELİNMİŞTİR

Özellikle sağlık alanında son yıllarda yaşanılan gelişmelerle Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir noktaya gelinmiştir. Tüm Türkiye de olduğu gibi ilimiz ve ilçelerimizde de istihdam edilen sağlık personelinden, teknik donanıma, her türlü sağlık hizmeti veren hastanelerle birlikte gelişen alt yapısı ile anında ve yerinde en kısa müdahale olanaklarıyla sağlık hizmetler hepimizi sevindiren noktalara gelmiştir.

Tıp camiasının her neferinin hiç durmadan şevkle bu ülke insanına hizmet için yollarına devam edeceğine de olan inancımız tamdır.

Bu vesileyle, bu anlamlı günde Sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılması için fedakârca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutluyor, kendilerine başarılar diliyorum. dedi

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi