enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3190
EURO
35,0421
ALTIN
2.282,74
BIST
8.981,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
19°C
Adıyaman
19°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C

TBMM BAŞKANVEKİLİ AYDIN, SAĞLIKTA İLK GÜNKÜ HEYECANLA YOLA DEVAM EDİYORUZ

TBMM BAŞKANVEKİLİ AYDIN, SAĞLIKTA İLK GÜNKÜ HEYECANLA YOLA DEVAM EDİYORUZ
REKLAM ALANI
24.12.2015
0
A+
A-

TBMM Başkanvekili Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ve Adıyaman Milletvekilleri, Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat ve Salih Fırat Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Görüştü.

TBMM Başkanvekili Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın açıklamasında ; 

SAĞLIKTA İLK GÜNKÜ HEYECANLA YOLA DEVAM EDİYORUZ
Adıyaman için her alanda ve her konuda olduğu gibi Sağlık Bakanlığı nezdinde de takip ve gayretlerimiz devam etmektedir. Sağlık Bakanımız Sayın Mehmet MÜEZZİNOĞLU’nu milletvekili arkadaşlarımızla beraber ziyaretimizde Adıyaman’ın devam eden ve yapılacak olan sağlık yatırımlarının yanı sıra, her türlü personel ve ekipman ihtiyaçları için de çok faydalı bir çalışma icra etmiş bulunmaktayız.

Hâlihazırda, ilimiz ve ilçlerimiz genelinde sağlık alanında son yıllarda yapılan yatırımlar tarihte görülmemiş bir şekilde katlanarak devam etmektedir. Bugün Adıyamanlı hemşerilerim özellikle sağlık konusunda büyükşehirlerin gıpta ile baktığı bir noktaya kavuşmuştur. 400 yataklı eğitim araştırma hastanesinden aile sağlık merkezlerine kadar hemşerilerimize tüm il ve ilçelerimiz genelinde hizmet verilmektedir. Yapılan bu sağlık yatırımları sağlık himzetini çile olmaktan çıkarmış hatta ilimizi bölgesine örnek bir şehir haline getirmiştir. 

Diğer taraftan yatırım programında olan projelerin hızlandırılması noktasından, aciliyet ve önem arz eden uzman doktor ve sağlık personelinin temini için de, çok kısa sürede tüm ihtiyaçların karşılanacağı Sayın Bakanımızca talimatlandırılmıştır. Bu arada, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapımının hızlandırılmasına ilave, 2. Basamak Devlet Hastanesi ihtiyacının bir an evvel karşılanması için de Bakanlığın her türlü imkânının kullanılacağı konusunda, Sayın Bakanımız vasıtasıyla hemşerilerimize müjde vermek isteriz.

İlk günkü gibi, Adıyamanlı hemşerilerimizin sağlık hizmetinden en hızlı ve kaliteli bir şekilde yararlanması için takip ve gayretlerimizin devam edeceğini belirtir, sağlık hizmetlerini hiçbir kısıntı ve eksiklik kabul edilmeyecek şekilde değerlendiren, başta Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU olmak üzere, Sağlık Bakanımız Sayın Mehmet MÜEZZİNOĞLU, tüm milletvekilli arkadaşlarımız, Sayın Valimiz ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım.
  
KUTLU HABER 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi