enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4948
EURO
34,9777
ALTIN
2.439,12
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

SÜMEYE ERDOĞAN DAHİ ADAMLA DÜNYA EVİNE GİRDİ.

SÜMEYE ERDOĞAN DAHİ ADAMLA DÜNYA EVİNE GİRDİ.
REKLAM ALANI
15.05.2016
0
A+
A-

 

Günlerdir hem siyaset hemde magazin dünyasının merakla beklediği yılın düğünü mutlulukla noktalandı.

YILIN DÜĞÜNÜ ÇOK SADE GEÇTİ.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile insansız hava aracı sisteminin mucidi Selçuk Bayraktar, Halkalı Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi”nde gerçekleşen sade bir nikahla evlendi…

İnsansız Hava Aracı Sistemi 2015 yılında Kara Kuvvetleri Komutanlığı için geliştirilmiş, test kabul aşamasınıda başarıyla tamamlayarak envantere girmişti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun istifa kararından sonra Başbakan adayı olarak gündemden düşmeyen Binali yıldırım, eski cumhurbaşkanı Abdullah Gül (nikah şahidi) , Başbakan Ahmet Davutoğlu, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ( nikah şahidi) , TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın , Adıyaman milletvekilleri İ. Halil Fırat, Salih Fırat, AK Partiden birçok bakan milletvekillerinin katıldığı sade bir düğünle dünya evine girdi.

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Gazeteci-Yazar Gökhan Bayram ve kızı Gülşah’ın yakın aile dostu ve arkadaşı Selçuk Bayraktar’ın düğününe katıldı. image

image image image
Gökhan Bayram ve kızı Gülşah, tebrik esnasında sayın cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la bir süre sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daha önce imam hatipte okumasını teşvik ettiği ve kızından Hukuk eğitimi alması içinde söz aldı.

Her yıl Adıyamanda gerçekleştirilen 12. GAP Oskarlarında yılın en başarılı iş adamı ünvanını alan Bayraktar ödül töreni için Adıyaman’a geldiğinde Adıyamanlıların fahri hemşerisi ünvanını almıştı .

Yılın Nikah törenine; yurt dışı ve yurt içinden siyaset sanat ve iş dünyasında tanınmış simaların katılımı ile gerçekleşti.

Kutlu Haber

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi