enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5619
EURO
34,8545
ALTIN
2.434,35
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Az Bulutlu
29°C

Polis Aracına Silahlı Saldırı: 1 Polis Yaralandı.

Polis Aracına Silahlı Saldırı: 1 Polis Yaralandı.
REKLAM ALANI
26.07.2019
0
A+
A-

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde devriye gezen polis aracına silahlı saldırı düzenlendi 1 polis yaralandı.

Olay, gece geç saatlerde Sincik ilçesinde meydana geldi.
İlçede devriye görevi yapan Taha Uluçay’ım kullandığı polis aracına saat 01.30 civarlarında kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından ateş açıldı. Saldırıda kurşunlara hedef olan polis memuru Uluçay yaralandı. Silah seslerini duyanların ihbarı ile olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, ağır yaralandığı belirlenen Uluçay, Kahta Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılan ilk müdehalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Taha Uluçay’ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
‘VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI’
Adıyaman Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada ise şu bilgiye yer verildi:
“Sincik ilçemizde ekip otosuna yapılan saldırı sonucu bir Polis Memurumuz yaralanmıştır. Yaralı Polis Memuru Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştır. Saldırıyı düzenleyenlerin yakalanması için operasyon başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Çok sayıda polisin katılımı ile saldırıyı düzenleyen kişi yada kişileri yakalamak için bölgede geniş çaplı o başlatıldığı bildirildi.
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi