enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5876
EURO
34,8072
ALTIN
2.505,62
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

Panele akademinin saygın insanları katıldı

20.11.2018
0
A+
A-

Ist International Congress about Turkish Foreign Policy Issues – Congress Coordinator –
Kongre ve Oturum Başkanlığı görevini Prof. Dr. Giray Saynur DERMAN hocamızın yönettiği panelde akademinin saygın insanları katıldı.

Konuşmacı panelistler:

Prof. Dr. Herbert REGİNBOGİN
Prof. Dr. Mehmet Seyfettin EROL
Prof. Dr. Şenol KANTARCI
Prof. Dr. Tahsin BAKIRTAŞ
Gazeteci Yazar Siyasetçi Gökhan BAYRAM

Panele katılan Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili gazeteci-yazar-siyasetçi Gökhan Bayram, dünya barışının önemi ve Türkiye’nin buna sağladığı katkılarını ve medyanın duruşu üzerinde durdu.

Kongrenin ana başlığı ; “ Güvenlik,ekonomik,politika,terör,enerji,güvenlik,uluslar arası ilişkiler,kriz yönetimi,göç,ara buluculuk,mülteci sorunları,iç politika yönetimi,eğitim sorunları ve uluslar arası uygulamalar,dış İlişkiler ve stratejik ortaklık,savunma stratejisi ve gücü, stratejik yönetim,inanç ve dini yaklaşımlar, şiddet,STK ve ulusal güvenlik gibi” konulara değindik.
Birbirinden kıymetli hocalarımızın fikir ve düşüncelerini keyifle dinledik.
Bizleri davet eden oturum Başkanı kıymetli Giray Saynur DERMAN hocamıza çok teşekkür ediyorum.
Plaketlerini bizlere taktim ederek bizleri onurlandıran değerli hocalarımıza çok teşekkür ediyorum.Başarılar diliyorum.

SON/SÖZ;
Dünya barışı devletlerin genel siyasetine,siyaset dünyası da devletlerin sosyal ve siyasal barışa bağlıdır; Dileriz ki herkes bunu anlasın ve özel emperyal emellerinden vazgeçerek gereğini yapsın…

Çünkü… Dünya insanının huzur ve güvenliği, mutluluk ve umuda da ancak; insanı insan yapacak olan böyle bir dünyaya evrensel barışına bağlıdır.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi