enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5680
EURO
34,9508
ALTIN
2.429,58
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Az Bulutlu
29°C

OLUKLU KÖYÜ, VALİ ERİN’İ COŞKULU KARŞILADI

OLUKLU KÖYÜ, VALİ ERİN’İ COŞKULU KARŞILADI
REKLAM ALANI
06.11.2016
0
A+
A-

Kırsal kesimin sorun ve ihtiyaçlarını yerinde görmek ve bu sorunlara çözüm üretmek amacıyla başlattığı köy gezilerine merkeze bağlı Oluklu Köyü ile devam eden Vali Abdullah Erin, Oluklu Köyü halkı tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Köye girişinde Oluklu Köyü halkının alkışları eşliğinde sevgi gösterileri ile karşılanan Vali Abdullah Erin, uzun kuyruklar oluşturarak kendisini karşılayan vatandaşların göstermiş olduğu sevgi gösterisine onlarla tek tek tokalaşarak karşılık verdi.

Yöresel kıyafetli yaşlı kadınlar tarafından alkış ve zılgıtlarla karşılanan Vali Abdullah Erin,yaşlı kadınlarla sohbet ederek elini öptü.

Oluklu Köyünü ziyaretinde Vali Abdullah Erin’e İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kenan Doğan ile Mahalli İdareler Müdürü Yusuf Güleç eşlik etti.

Ziyarette Oluklu Köyü halkını dinleyen Vali Abdullah Erin, köyün ihtiyaç ve sorunlarını tek tek not alarak bu talepleri imkanlar ölçüsünde yerine getireceklerini ifade etti.

Gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Oluklu halkına teşekkür eden Vali Erin, “Adıyaman’da göreve başladığım 4,5 aylık süre zarfında kırsal kesimin sorun ve ihtiyaçlarını yerinde görmek üzere yoğun programlarımız arasında köy gezileri düzenliyoruz. Bu ziyaretleri daha sık gerçekleştirerek dağ köylerindeki kardeşlerimizle daha çok bir araya gelmemiz gerekiyor. Köylülerimizle daha çok konuşup dertleşerek, bütün vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetlerin daha hızlı bir şekilde gelmesine katkı sağlayacağız. Doğu-Batı, Kuzey-Güney bütün köylerimizi ve özellikle de Alevi vatandaşlarımızın yaşadığı köyleri, mezraları ve onların değer verdikleri bütün değerli şeylerin bizim için de değerli olduğunu, sadece söylemde kalmayacak bunu hissettireceğiz. Sizin için ne kıymetli ise, bizim içinde o kıymetlidir. Köylülerimizin dile getirdiği taleplerden çöze bildiklerimizi hızlı bir şekilde yapacağız. Diğer talepleri de belli bir sıralama ve planlamaya koyacağız. İl Özel İdaresi tarafından köylere yönelik yapılacak hizmetlerde ve bu hizmetlerin adil bir şekilde dağılımı için de İl Genel Meclisindeki arkadaşlarımızla beraber üstümüze düşeni yapacağız. İlettiğiniz talepleri de çözüme kavuşturmak için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğimizden emin olabilirsiniz. Bu sorunları zaman içerisinde önceliklerine göre sıralayıp, bunları çözüme kavuşturmanın gayreti içinde olacağız. Biz bölgemizde Alevisi-Sünnisi, Kürdü-Türkü kardeşçe yaşamak istiyoruz. Birbirimizi daha çok severek muhabbetle yaklaşmamız gerekiyor. Bizim tek duamız ve dileğimiz budur. Aramızdaki kardeşliği, birliği ve beraberliği sabote etmeye çalışanların yaymaya çalıştıkları, provaka etmeye çalıştıkları, propagandasını yaptıkları ayrımcılığın hiçbirinin yanında durmadığımızı, hepsini nefretle ve şiddetle kınadığımızı bilmenizi istiyorum. Bir vali olarak benim sizden, sizinde benden hiçbir farkınız yoktur. Birey olarak eşit düzeydeyiz. En zengininden en fakirine, köylüsünden, şehirlisine hepimiz Allah’ın kullarıyız ve eşit düzeyde yaratılmışız. Devletimizin bütün kapıları siz değerli vatandaşlarımızın hizmetinde ve emrindedir”şeklinde konuştu.

Vali Abdullah Erin’i bağrına basan Oluklu Köyü halkı ise, Sayın valimiz halkla kurduğu diyalogla her an halkın içinde, halkla kaynaşmış, bütünleşmiş, halkın inanç değerleriyle barışık bir valimiz ve devletin gülen yüzüdür. 30 yıl sonra köyümüzü ziyaret eden ilk vali olması münasebetiyle kendilerine teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz”şeklinde konuştular.
img_0059

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi