enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6563
EURO
34,8392
ALTIN
2.510,19
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
27°C

NEMRUT DAĞINDA ÇİĞKÖFTE FESTİVALİ ŞÖLEN 26 TEMMUZ’DA GERÇEKLEŞİYOR

NEMRUT DAĞINDA ÇİĞKÖFTE FESTİVALİ ŞÖLEN 26 TEMMUZ’DA GERÇEKLEŞİYOR
REKLAM ALANI
23.05.2015
0
A+
A-

 

 

Adıyaman Valiliği ve merkezi İstanbul’da bulunan İstanbul Çiğköfte ve Etsiz Çiğköfte Esnaf ve Sanatkârlar Derneği’nin (ÇİĞDER)  birlikte organize edeceği Çiğköfte Festivalinin 26 Temmuz Pazar günü 2206 metre yüksekliğindeki Nemrut Dağında gerçekleştirileceği açıklandı.

Organizasyon ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere ÇİĞDER Başkanı Ömer Turan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Adıyaman’a gelerek Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Etkinliğin yol haritasının belirlendiği ziyarette, Çiğköfte Festivalinin 26 Temmuz Pazar günü Nemrut Dağında büyük bir katılımla yapılmasına karar verildi.

Herkesin büyük heyecan ve sabırsızlıkla beklediği festivalde 3 ton çiğköftenin yoğrularak gelen yerli ve yabancı turistlere dağıtılması hedefleniyor.

ÇİĞDER ile birlikte organize edilecek Çiğköfte Festivalinin 26 Temmuz’da gerçekleşeceğini dile getiren Vali Mahmut Demirtaş, “Böyle bir festivale Adıyaman ilk defa ev sahipliği yapıyor. Festivale katılacak tüm konuklara Adıyaman’ın markası ve vazgeçilmez damak tadı olan çiğköfte ikram edilecek. Tüm katılımcılar 2206 metre yüksekliğindeki Nemrut Dağında güneşin batışı eşliğinde çiğköftenin tadına varacak. Herkesi 26 Temmuz’da büyük şölene davet ediyoruz”dedi.

 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi