enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4985
EURO
34,8273
ALTIN
2.475,69
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
27°C
Adıyaman
27°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C

MÜSİAD Başkan Kutlu’yu Ağırladı

MÜSİAD Başkan Kutlu’yu Ağırladı
REKLAM ALANI

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’yu misafir eden MÜSİAD Adıyaman şubesi üyeleri Belediye tarafından askıya çıkarılan ‘Yeni İmar Revizyonu’ konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Adıyaman’ın sorunlarına çözüm bulma adına ilin yetkilileriyle zaman zaman bir araya gelen MÜSİAD Adıyaman şubesi bu kez Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ile İmar konusunu değerlendirdi.
İle katkı sunma adına MÜSİAD Adıyaman şubesinin çabalarını takdirle takip ettiklerini belirten Adıyaman Belediye başkanı Hüsrev Kutlu; “Bugün MÜSİAD üyeleriyle ilimizin sorunlarını ele aldık. Özellikle şu anda gündemde olan İmar konusunda belediye olarak yaptığımız çalışmalar hakkında kendirline bilgiler verdik. Kendileri de bu konuda tespit etmiş oldukları sorunları, görüş ve önerilerini bizlerle paylaştılar. Adıyaman’ın daha ileriye gitmesi için mutlaka akıl birliği gerekiyor. Bu konuda önerilerini alıyoruz, eleştirileri varsa onları not alıyoruz. Konuştuğumuz konularla ilgili düzeltmemiz gereken konular üzerinde çalışmalar başlatıyoruz. Ben Adıyaman’ın geleceği için katkı sağlayan çok kıymetli işadamlarımıza teşekkür ediyorum. Bu tip toplantıları diğer işadamlarıyla da mutlaka yapacağız ve ilimizi her birlikte daha ileriye taşıyacağız.” Dedi.
Yeni imar revizyonunun yasal olarak askıya çıkarıldığını belirten Başkan Kutlu; “Yeni imar revizyonumuz askıda vatandaşlarımız kendileriyle ilgili son durumu inceliyor. Şayet haksızlığa uğradığını düşünen vatandaşımız varsa onların itiraz hakkı var yapılan itirazlarda titiz bir şekilde değerlendirilecektir. İmar komisyonumuz itirazları inceliyor ve sonrasında belediye meclisine gelerek karara bağlanacaktır. Bu vesileyle bugün bizleri misafir eden MÜSİAD ailesine ve başkan Şerif Yıldırım’a teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım; “Bu ayki dost meclisi toplantımızı belediye başkanımız Hüsrev Kutlu ile gerçekleştirdik. Belediyemiz tarafından yakın zamanda askıya çıkarılan bir imar revizyonu var ve bizde MÜSİAD olarak ilimizin her konusunda olduğu gibi imar konusunda da arkadaşlarımız geniş çaplı bir hazırlık yaptılar. Yapılan yeni imar revizyonunda yapılanları, eksik yapılanları, olması gerekenleri ve yeni önerilerimizden oluşan bir raporu sayın başkana sunduk. Yapılan çalışmamız bireysel değil, tamamen ili ilgilendiren konular üzerinde oldu. 17 maddeden oluşan bir çalışma oldu. İnşallah bizlerde ilimizin gelişmesine, yeni imarına katkı sunarız düşüncesindeyiz. Bu vesileyle bugün bizlerle birlikte olan Belediye başkanımız Hüsrev Kutlu’ya ve değerli üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi