enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5811
EURO
34,8042
ALTIN
2.505,56
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C

Muhammed, Yine Iskalamadı ve Türkiye Şampiyonu Oldu

Muhammed, Yine Iskalamadı ve Türkiye Şampiyonu Oldu
REKLAM ALANI
07.02.2019
0
A+
A-

Adıyamanlı Atıcılık Sporcuları aileleriyle birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’i ziyaret ederek elde ettikleri başarıları paylaştı.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Havalı Silahlar Türkiye Kupası 29 Ocak – 02 Şubat tarihlerinde Mersin’in Erdemli ilçesinde gerçekleştirildi.
Mersin’in Erdemli ilçesinde 430 sporcunun katıldığı yarışmaya Adıyaman’dan 5 sporcu katıldığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdür Fikret Keleş,” Adıyaman adına yarışlara katılan Ahmet Muhammed Tekdal’ın Minik Erkekler Havalı Tüfek kategorisinde 311,3 puan toplayarak Türkiye 1’incisi olmuş ve kendi rekorunu egale ederek yeni bir Türkiye rekorunu kırmıştır.” dedi.
Şampiyon sporcumuz Muhammed ile gurur duyuyorum diyen İl Müdürü Fikret Keleş, şöyle konuştu;
“Muhammed yaşına göre inanılmaz başarılara imza atıyor. Her atışında hedefi 12’den vurmayı başaran muhteşem bir sporcumuz. Elde ettiği Türkiye şampiyonluklarını her yıl daha da ileriye götürerek rekor üstüne rekor kırıp hem ailesini hem de bizleri gururlandırıyor. Ben Adıyaman’ı her zaman başarı ile temsil ederek adımızı Türkiye’ye duyurmayı başaran sporcumuza ve antrenörümüze ve ona her zaman destek olan ailesine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Gelecekte dünya şampiyonlukları elde edeceğine inanıyorum.” 
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi