enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9815
ALTIN
2.326,16
BIST
9.090,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C

MASDER’den Tokur’a Ziyaret

MASDER’den Tokur’a Ziyaret
REKLAM ALANI
16.12.2017
0
A+
A-

Adıyaman Masterler Spor Kulübü Derneği Başkanı Mehmet Güneş ve beraberindeki heyet geçtiğimiz günlerde yeniden Türk Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanlığı görevine seçilen İrfan Tokur’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette bir açıklamada bulunan MASDER Başkanı Mehmet Güneş; “Değerli başkanımız aynı zamanda kendisi derneğimizin üyesi olup, Türk Sağlık Sen çatısı altında Adıyaman şubesi olarak yapmış olduğu başarılı çalışmalarını şimdiye kadar devam ettirdi ve geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede yeniden başkanlığa seçildi. Kendisini ve yönetim kurulunu bir kez daha tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz.” Dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Türk Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı İrfan Tokur; “Şölen havasında geçen bir kongremizi geride bıraktık. Bizim seçimlerimizde esas olan birlik ve beraberliktir. Geride bıraktığımız dört yıl içerisinde şube yönetim kurulu üyelerimizden temsilcilerimize, temsilcilerimizden üyelerimize kadar yılmadan baskılara boyun eğmeden mücadele eden tüm arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. İlimizde sendikamızı daha yükseğe taşımak için elimizden geleni de her zaman yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Üyesi olmaktan büyük mutluluk duyduğum MASDER ailesi de yeni kurulan bir dernek olmasına rağmen kısa sürede yapmış olduğu etkinliklerle adından söz ettiren bir dernek konumuna gelmiştir. Antrenmanlar, maçlar ve turnuvalar çok keyifli geçiyor. Bugünde hep birlikte bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundular, derneğimizin bir formasını hediye ettiler başta başkanımız Mehmet Güneş olmak üzere çok değerli üyelerimize şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi