enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5056
EURO
34,5851
ALTIN
2.498,66
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
26°C
Adıyaman
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
27°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Açık
23°C

KYK’dan İL MÜFTÜLÜĞÜNE ZİYARET 

KYK’dan İL MÜFTÜLÜĞÜNE ZİYARET 
REKLAM ALANI

 

Adıyaman KYK İl Müdürlüğünce 01-07 Ekim “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeniyle Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Ali ÖZTÜRKÇÜ makamında ziyaret edildi. Ziyaret, KYK Adıyaman İl Müdürü M. Sami KÖROĞLU, Adıyaman Yurt Müdürü Vesile YLMAZ KİRAÇ, Veysel Karani Yurt Müdürü Hüseyin SONKAYA ve Safvan Bin Muattal Yurt Müdürü Perihan ALAGÖZ tarafından gerçekleştirildi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlanan, İl Müftüsü ile KYK İl Müdürü ve Yurt Müdürleri arasında günün anlam ve önemi hakkında konuşularak, iki kurum arasındaki uyumun ve işbirliğinin önemine değinildi.

Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Ali ÖZTÜRKÇÜ; gençliğimize Manevi desteğin verilmesinin zorunlu olduğunu dile getirirken maneviyata önem veren bir nesil için yurt öğrencilerinin ihtiyaçlarına binaen her türlü öğretici/eğitici desteğini vereceklerini ifade etti. Ayrı önceki yıllarda birlikte yürütülen bu tür programların Müftülüğümüz nezdinde de çok büyük önem arz ettiğini belirtti. İl Müftüsü ziyaretlerinden ötürü memnuniyetlerini ifade etti.

15 Temmuz gecesinde yaşanan hain kalkışmadan da bahsedilirken KYK Adıyaman İl Müdürü M. Sami KÖROĞLU “15 Temmuz Akşamı dini kullanmaya çalışanların, milletimize neler yaptığını, nasıl zarar vermeye çalıştıklarını gördük.” Kurumlar asındaki koordinasyonun önemine değinen KÖROĞLU; “Bu tür faaliyetlerin daha verimli ve etkin olarak yapılabilmesi için kurumlarım birlikteliğinin son derece önemli olduğunu” ifade etti.

Karşılıklı güzel temenniler ile geçen ziyaret Müslümanlar için en güzel kaynağın Kur’an-ı Kerim ve Hadis-i Şerif olduğu ifade edilerek son buldu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi