enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4950
EURO
34,5933
ALTIN
2.480,51
BIST
9.567,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
26°C
Adıyaman
26°C
Parçalı Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
24°C

KUTLU ” AHMET AYDIN, ÖNEMLİ BİR SİYASİ DEĞERİMİZDİR”

KUTLU ” AHMET AYDIN, ÖNEMLİ BİR SİYASİ DEĞERİMİZDİR”
REKLAM ALANI
13.01.2017
0
A+
A-

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu  “Ahmet Aydın Önemli Bir Siyasi Değerimizdir.”

Türkiye büyük millet Meclisi Başkanvekili  Adıyaman Milletvekili  Ahmet Aydın’la ilgili bir gazetedeki habere  Kahta Gazeteciler  Cemiyeti  Başkanı Kemal Kutlu  tepki gösterdi.

Başkan Kutlu  ” Türkiye Büyük Millet  Meclisi Başkanvekili ve  Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın’ın Adıyaman Siyasi Tarihinin Önemli Siyasi Adamlarından Biridir. ” Dediği yazılı açıklamasında şunları söyledi;

Hepinizin malümu Türkiye son günlerde tarihinin en önemli günlerini yaşıyor . TBMM çok önemli bir kararlar alıyor.  Türkiye Cumhuriyeti  topraklarında yaşayan her vatandaşın gelecekteki yol haritasını çizecek, rehber olacak ve yaşantısını şekillendirecek yeni anayasa görüşülüyor .  Türkiye Büyük Millet  Meclisi  Yeni anayasanın maddelerini görüşürken başarılı bir şekilde başkanlık eden  TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın’a yönelik  İçi boş , mesnetsiz , kendilerininde yalanladığı bu suçlamayı asla kabul etmiyoruz .  Çalışkanlığı ve memleketine karşı olan bağlılığıyla mütevazi kişiliğiyle tanınan Adıyamanlımızın tüm ilçelerinde, Kahta’mızda sevilen, sayılan  ve gençliğin idolü  olan  Ahmet Aydın’ın yanında olduğumuzu bütün kamuoyunun bilmesini istiyoruz.

TBMM tarihimizin en önemli görüşmelerini yürütürken birileri rahatsızlık duymuş olacaklar ki bir  algı operasyonunu başlattılar.

 

Hiç olamadığı kadar birbirimize ihtiyaç duyduğumuz bu tarihi günlerde, milletçe birbirimize sarılıp sıkı saflar oluşturacağız ülkemiz bu tür kalkışmaları ve oyunları bozacak güce ve büyüklüğüne sahiptir” Dedi.

 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi