enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5210
EURO
34,7522
ALTIN
2.492,33
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
27°C

KGC BAŞKANI KUTLU;“POLİSİN BASIN MENSUPLARINA SERT MUAMELESİ BİZLERİ DERİNDEN ÜZMÜŞTÜR”

KGC BAŞKANI KUTLU;“POLİSİN BASIN MENSUPLARINA SERT MUAMELESİ BİZLERİ DERİNDEN ÜZMÜŞTÜR”
REKLAM ALANI
01.05.2016
0
A+
A-


Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu, Adıyaman 1954 Spor ile Kahta spor arasında oynan maç sonrası meydana gelen olaylar sırasında polisin basın mensupları ARKADAŞLARIMIZA ve taraftarlarımıza karşı sert tavrının huzur şehirimizin Polisine yakışmadığını söyledi.

“Hiçkimsenin Adıyaman’ımızın Huzur Ahengini Bozmaya Hakkı Yoktur ” 



Adıyaman Atatürk Stadyumunda yıllardır futbol oynandığını ve Adıyamanlı futbolseverlerin ve basın mensupları kendilerine yakışmayan hareket içerisinde olmamış, polisiyle koordineli çalışmış ve dün oynanan maç sonrası emniyet mensuplarının sadece görevini yapmak için orada bulunan değerli gazeteci meslektaşlarımıza karşı sergilenen haksız tutumlarını kınadıklarını belirtti.
Başkan KUTLU Yaptığı Açıklamasında şunları söyledi ; “Adıyaman halkı ve sporseverler her zaman devletinin ve milletinin yanında olan, asayiş karşısında gerekli pozitif hassasiyeti gösteren, polisini ve askerini seven bir HUZUR şehridir. Ancak cumartesi günü ilimizde oynan BAL ligine yükselme maçında sahada görev alan emniyet mensuplarımızın taraftarımıza ve basınımıza karşı sergilediği sert tutumunu anlamış değiliz. İlimizin iki güzide kulübü ADIYAMAN 1954 Spor ile KAHTA Spor arasında oynanan müsabaka ilk dakikasından başlayarak son dakikasına kadar dostane bir şekilde kardeşçe tamamlanmış, ne yazık ki maç sonrasında bizlerinde tasvip etmediği küçük çaplı taşkınlıklar yaşanmıştır
Şehrimizin asayişini ve vatandaşımızın huzurunu tesis etmek emniyetimizin görevi olduğunun bilincindeyiz. Ancak dünkü olaylarda emniyet mensupları görevini nasıl yapıyorsa, tek gayesi kamuoyunu bilgilendirmek ve aydınlatmak olan değerli basın mensubu arkadaşlarımız da o gün orada görevini yapmaktadır. Dünkü maç sonrası meydana gelen olayları görüntülemeye çalışan basın mensubu değerli arkadaşlarımızın bir çoğu biz gazeteciyiz, görevimizi yapıyoruz demesine rağmen jop ve biber gazına maruz kalmışlardır. Maçta görev alan emniyet mensuplarının basın mensuplarımıza ve taraftarlarımıza yönelik sertliğe başvurmaları kabul edilemez, bizleri ve Adıyaman kamuoyunu derinden üzmüştür. 
“Sayın Valimizi ve İl Emniyet Müdürümüzü Göreve Davet Ediyoruz”


Maç sonrası sahada görev alan emniyet mensuplarının sert tutumu nedeniyle Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ve İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner’i göreve davet eden Başkan KUTLU ; “ Kahta Gazeteciler Cemiyeti olarak biz bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağız. Bu konuda sayın valimizin ve il emniyet müdürümüzün gereğini yapmasını ümit ediyoruz. Maç sonunda meydana gelen olaylarda sahada görevini yapmaya çalışırken polisin sert tutumuna maruz kalan gazeteci kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Huzurun Başkentinde böylesi olayların bir daha tekrarlanmamasını diliyorum.”
KUTLU HABER 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi