enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3674
EURO
34,9625
ALTIN
2.325,24
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C

KAYMAKAMLIK KUPASININ ŞAMPİYONU KÂHTA BELEDİYESİ OLDU.

KAYMAKAMLIK KUPASININ ŞAMPİYONU KÂHTA BELEDİYESİ OLDU.
REKLAM ALANI
28.04.2016
0
A+
A-

Kâhta Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen 2015 – 2016 sezonu Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Atatürk Spor Salonunda yapılan final müsabakası ile sona erdi.

Turnuvanın şampiyonu Kâhta Belediyesi Voleybol takımı oldu. Turnuvanın şampiyonu olan Kâhta Belediyesi Voleybol takımına kupasını takdim eden ilçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, elde ettikleri başarıdan ötürü takımın oyuncularını tebrik etti.

Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkürlerini ileterek, tebrik ettiğini belirten Kaymakam Kaya, genel anlamda güzel bir turnuva gerçekleştirildiğini söyledi. Düzenlenen bu tür sportif etkinlikler Kamu Kurumları arasında kaynaşma, dayanışma ve kardeşlik bağlarının gelişmesine katkıda bulunduğunu ifade eden Kaymakam Gazi Kaya, “Amacımız bu tür etkinliklerle kurumlar arası dayanışma, kardeşlik, dostluk ve kaynaşmaya vesile olmaktır. Bu sayede farklı kurumlardaki arkadaşlarımız birbirleri ile tanışma fırsatı da bulmuş oldu. Bu tür sportif faaliyetler kamu hizmetlerinin daha verimli yürütülmesinde oldukça önemli. Bu müsabakanın düzenlenmesindeki temel amacımız; ilçemizdeki kurum çalışanları arasında dostluk, kardeşlik ve arkadaşlık ruhunu canlandırmak ve çalışanların çalışma ortamının stresinden uzaklaştırıp spor yaparak eğlenmelerine olanak sağlamaktır. Sporla iç içe olmak ayrı bir güzellik katıyor. Spor, insanı kötü alışkanlıklardan uzak tutar. İnşallah biz bunu ilçemizde başaracağız. Bu vesile ile turnuvada dereceye giren takımlarımızı tebrik ediyor, turnuvaya katılım gösteren tüm takımlarımıza da ilgilerinden ötürü teşekkür ediyorum. Turnuvanın organizasyonunda emeği geçen Gençlik Spor ilçe müdürümüze ve voleybol il temsilcimize de teşekkür ederim.” diye konuştu.

Yapılan final müsabakasıyla 04 Nisanda Start alan Kahta kaymakamlığı Voleybol Turnuvasına 16 takım ve 160 sporcu ile sona ererken, turnuva ikincisi olan Jandarma takımının kupasını Cumhuriyet Savcısı Orhan Kaya, turnuvanın üçüncüsü olan Girne takımının kupasını İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Can, dördüncü olan Damlacık Orta Okulunun kupasını İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Altınsoy, Centilmen takım seçilen Eskitaş Orta Okulunun kupasını ise Voleybol Federasyonu İl Temsilcisi Mehmet YENİGÜN tarafından takdim edildi. Düzenlenen ödül töreni toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi