enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3833
EURO
35,0293
ALTIN
2.326,93
BIST
9.139,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

Kaymakam Kaya, Sel Felaketinden Etkilenen Köylüleri Ziyaret Etti.

Kaymakam Kaya, Sel Felaketinden Etkilenen Köylüleri Ziyaret Etti.
REKLAM ALANI
26.10.2018
0
A+
A-

Kahta Kaymakamlığı, AFAD ekipleri, Özel idare ekipleri, SYDV görevlileri, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ve çok sayıda STK köye giderek çalışma başlattı.

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde şiddetli yağmurla meydana gelen selde zarar gören vatandaşlara yardım yapılmaya başlandı.

İlçeye bağlı Belenli köyü Tabaklı mezrasında yaşanan sel sonrası 13 ev su altında kaldı, birçok araç zarar gördü, evdeki bütün eşyalar kullanılamaz hale geldi.

Vatandaşın mağduriyetini gidermek için Kahta Kaymakamlığı, Özel idare ekipleri, SYDV görevlileri, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ve çok sayıda STK köye giderek çalışma başlattı.

Kahta kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Tabaklı mezrasında yaşayan vatandaşı ziyaret ederek, durumları hakkında bilgi aldı. Kaymakam Kaya, devletin millet için var olduğunu, bu ülkede yaşayan
hiçbir ferdin asla yalnız bırakılmayacağını, devletin tüm imkanları seferber ederek yaşanan olumsuzlukların izlerini sileceklerini kaydetti. Köylülerden Suphi Doğan, sel baskınında birçok evin kullanılmaz hale geldiğini, maddi olarak zararlarının çok büyük olduğunu, devlet yetkililerinin kendilerini asla yalnız bırakmadığını ifade etti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi