enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4466
EURO
34,4543
ALTIN
2.489,74
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
26°C
Adıyaman
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Açık
27°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C

“KAHTAM ŞİMDİ DAYANIŞMA VAKTİ “

06.04.2020
0
A+
A-

İHH Kahta İnsani Yardım Derneği Başkanı Mehmet Güllü ORMAN , yaptığı açıklamada, Turkiye’de çeşitli kampanyalar başladığını , özelde Kahta’da ise ; “Kahtam Şimdi Dayanışma Vakti” adlı yardım kampanyası başlattıklarını belirtti. Bu anlamda özellikle, yetim ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar için çalıştıklarını ifade eden Orman , şunları kaydetti:” Kahta Vefa Sosyal Destek Grubu Stk temsilciligini Kahta IHH ve Kahta TÜGVA yapmaktadır. Kahta vefa sosyal destek grubu üzerinden başvurularını yaparak bizlere verilen listeler doğrultusunda yardımlarımızı yapacağız. İHH, 30 yıldır dünyada 135 ülke ve Türkiye’de ciddi yardımlar yapmaktadır. Bu süreç ile beraber çok acil bölgeler dışındaki yardımlarımızı ülkemize kaydırdık. Önce kendi çevremizden başlayarak ihtiyaç sahibi kişilere ulaşalım. Kahta IHH olarak biz de onların yanında olacağız. Bu kampanya ramazan ayına kadar devam edecek.Kahtamızın bütün hayır severlerini, Kahtamizin iş insanlarını, Stk’ larını , kanaat önderlerini, siyasetçilerini , kampanyamıza destek olmaya, davet ediyoruz.
Ayrıca 65 yaş üstü vatandaşlarımızın bir ihtiyacı varsa bizlere ulaşsın. “Orman , şu anda 100 kumanya hazırladıklarını ve bu paketleri yetim, işsiz kalan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtacaklarını belirterek hedeflerinin ilk etapta 500 aile daha sonra 500 aile olmak üzere toplam 1000 aileye ulaşmak olduğunu sözlerine ekledi..

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi