enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C

Kâhtalı Sporcular Bocce Branşında 4 Altın ile Döndüler

Kâhtalı Sporcular Bocce Branşında 4 Altın ile Döndüler
REKLAM ALANI
05.04.2018
0
A+
A-

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2017 – 2018 Eğitim ve Öğretim yılı Bocce İl Birinciliği müsabakalarında Kahtalı öğrenciler 4 altın madalya kazandı.

Müsabakalara 180 takım ve yaklaşık 900 sporcu katıldı. Adıyaman’da yapılan müsabakalarda Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler ve Küçük Erkekler kategorilerinde Esendere Ortaokulu, Küçük Kızlarda ise Gazi Ortaokul il birincisi oldu.Yıldız Erkekler kategorisinde ise Gazi Ortaokulu il ikincisi oldu. Kâhta’dan katılan sporcular 4 Altın madalya, 1 gümüş madalya ve 2 bronz madalya ile döndüler.

Final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını il protokolü tarafından verildi.

İlçe Müdürü Mustafa Çiçek, “Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu Başkanlığının belirleyeceği bir ilde Kâhta Esendere Ortaokulumuz ve Gazi Ortaokulumuz Bölge Şampiyonasında ilimizi temsil edeceklerdir. Takımlarımızı tebrik eder, bölgede ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Bu müsabakalarda emeği geçen Okul idarecilerimize, Antrenörlerimize, Beden Eğitimi Öğretmenlerimize, sporcularımıza ve sporcularımızdan desteklerini esirgemeyen velilerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi