enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5874
EURO
34,8578
ALTIN
2.495,97
BIST
9.668,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
24°C
Adıyaman
24°C
Açık
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

KAHTALI HAFIZ BİLAL DEMİR ETKİLİ HİTABET YARIŞMASINDA GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGE 1.Sİ OLDU

04.07.2016
0
A+
A-

2016 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle düzenlenen Hitabet yarışmasında Kahtalı Hafız Bilal Demir Güneydoğu Anadolu Bölge 1.si oldu.

KAHTALI HAFIZ BİLAL DEMİR GURURUMUZ OLDU…

Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Mardin, Malatya, Gaziantep, Batman ve Şanlıurfa illerinden katılan Kur’an kursu öğreticisi, imam hatip ve müezzin kayyım olarak görev yapan din görevlileri yarışması Adıyaman Yenipınar Cami’nde yarışma düzenlendi. Yarışmaya katılan görevlilerin kuran tilaveti uhrevi havası herkesi adeta mest etti.
Etkili hitabet  yarışması bölge finalinde Adıyaman’dan Kahtalı hafız Bilal Demir birinci olurken, sıralama şöyle gerçekleşti;  Gaziantep 2.ci , Batman ise 3.cü oldu. Yarışmada 1.ci olan Bilal Demir’in hediyesini  İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü verirken İl Müftü Yardımcısı Musa Çiftçi 2. ödülünü verirken 3. cü olana jüri üyeleri tarafından hediyeleri takdim edildi.
Etkili Hitabet yarışması bölge finalinde birinci olan Adıyamanlı Bilal Demir, ilerleyen tarihlerde yapılacak olan Hutbe okuma yarışması Türkiye finallerine katılacak.
İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü yaptığı açıklamada;  ”İlimizde Etkili Hitabet bölge yarışması yapıldı. Bu yarışmaya 8 ilimizden il birincileri iştirak ettiler. Burada yapılan yarışma neticesinde komisyon üyelerimizden, jüri üyelerimizden verilen puanlar neticesinde sırasıyla birinci, ikinci ve üçüncü olan arkadaşlarımız tespit edilmiştir. Netice itibariyle bölge birincisi de Türkiye birincilik yarışmasına katılarak bölgemizi temsil edecektir”
Yapılan yarışmada birinci olan Bilal Demir;   ”Adıyaman‬,‪ Malatya‬,‪ Gaziantep‬,‪ Şanlıurfa‬,‪ Batman‬,‪ Mardin‬,‪ ‎Diyarbakır‬,‪ Elazığ‬ ile yarıştık ve  güneydoğu Anadolu Bölge 1.si olduk. Çok mutluyum.Rabbime hamdolsun” Dedi.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi