enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9566
ALTIN
2.325,55
BIST
9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Kahta’da Okur Yazar Buluşması

Kahta’da Okur Yazar Buluşması
REKLAM ALANI
20.05.2019
0
A+
A-

 Adıyaman’ın Kahta ilçesinde düzenlenen kitap okuma yarışmasında başarılı olan 66 öğrenciye ödül verildi.

EDEB projesi kapsamında Kahta Mustafa Yardımcı Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde Nisan ayı değerleri olan ‘Çalışkanlık ve Yardımlaşma’ çerçevesinde Yazar Ramazan Kayan’ın ‘Davet Yolunda Bir Siyah Bir Beyaz’ kitabı ilçe merkezindeki bütün liselerde okutuldu.Kitabı okuyan 3 bin den fazla öğrenci sonrasında sınava tabi tutuldu.

Sınav sonuçlarının açıklanmasından sonra yazar Ramazan Kayan, davet edilerek ödül töreni gerçekleştirildi, yazar öğrencilerle buluşarak hasbihal programı yapıldı.

Kahta Kültür Merkezi ve Şehit Murat Toprak Ortaokulu konferans salonunda öğrenciler yazarlarıyla buluşarak kitap kritiği  gerçekleştirdi.

Yarışmada ilk üçe girenlere bisiklet, 63 öğrenciye de çeşitli  hediyeler  verildi.
Ödül törenine Kahta  Milli  Eğitim Müdürü  İbrahim Halil Tünçmen, okul  idarecileri, öğrenciler ve çok sayıda  vatandaş  katıldı.

Araştırmacı Yazar  Ramazan Kayan daha sonra Kahta  ilçesinde Hak-Der tarafından faaliyete geçirilen Mekan Kitap Kafe’de  okuyucularıyla  buluşarak sohbet etti.

Yazdığı  çok sayıda  kitap ve  Mavi Marmara  direnişinin sembol isimlerinden olan Araştırmacı Yazar Ramazan Kayan, Halk Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nin Genlik ve Spor Bakanlığınca desteklenen Karşıyaka’da  faaliyet gösteren Mekan Kitap Kafe’ye geçerek gençlerle  buluştu.
Kafe’de  gençler  ile  kitapları hakkında kritik yapan Yazar Kayahan, okumanın önemi hakkında gençlerle  sohbet etti.

Yazar  Kayan, gençlere  kitaplarını imzalattırdıktan sonra hatıra  fotoğrafı çektirerek  ayrıldı.
Programa Kahta  Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, bazı okul  müdürleri,  STK temsilcileri  ve Hak-Der yönetim kurulu üyeleri katıldı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi