enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5622
EURO
34,7286
ALTIN
2.486,36
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
27°C

Kahta’da Düğünlerde Havai Fişek Yasağı

Kahta’da Düğünlerde Havai Fişek Yasağı
REKLAM ALANI
05.09.2018
0
A+
A-

Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, düğünlerde havai fişeklerin atılmasını yasaklama kararını açıkladı.

Kahta ilçesinde düğün salonlarında ve açık alanda yapılan düğünlerde havai fişek atılmasını yasaklandı.

– ”SİLAH ATMAK ERKEKLİK SAYILMAZ,  SİLAH ATMAKLA ŞEREF DE KAZANILMAZ”

Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kaymakamlık Binası Toplantı Salonunda, Düğün Salonu sahipleriyle yaptığı toplantıda, düğünlerin mutlulukla yapılmasını, düğün evlerinin yas evine dönüşmemesi gerektiğini kaydetti.

Kaya şöyle devam etti:

” Artık biz bunlara müsaade etmeyeceğiz, emniyetimize gerekli talimatı verdim. Düğün salonlarının kapalı ve açık yerleri ile araçların park yeri dahil her tarafına kamera konulacak. Bu şekilde bu yasağa uymayanlar hakkında ve düğün salonu sahibine kesin olarak ceza verilecek. Silah atmak erkeklik sayılmaz. Silah atmakla şeref de kazanılmaz.” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi