enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3290
EURO
35,0728
ALTIN
2.298,20
BIST
9.058,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Kâhta’da 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Değerlendirme ve Bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kâhta’da 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Değerlendirme ve Bilgilendirme toplantısı yapıldı.
REKLAM ALANI
31.10.2017
0
A+
A-

Kâhta’da 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Değerlendirme ve Bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kâhta BİST Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda düzenlenen bilgilendirme ve değerlendirme toplantısında Okul sporlarının 2016-2017 yılında gerçekleştirilen faaliyetleri değerlendirilerek, 2017-2018 döneminde gerçekleştirilecek faaliyetler ve sistemde yapılan değişiklikler hakkında bilgilendirme yapıldı. Düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, İlçe Milli Eğitim Müdür Şube Müdürleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü, Beden Eğitimi Öğretmenleri, Antrenörler ve Okul Müdürleri katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından başlayan toplantıda, geçen öğretim yılında gerçekleştirilen okul sporları faaliyetleri değerlendirildi. Yeni faaliyet döneminde alınması gereken tedbirler ve desteklerin konuşulduğu toplantıda ayrıca Beden Eğitimi Öğretmenlerinin dilek ve talepleri de alındı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, “Bu yıl eğitim başarısının yanı sıra okul sporları başarısının da en iyi şekilde geçmesi temennisinde bulunarak, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının başta ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını ve başarılı geçmesini diliyoruz. Bu başarının yanı sıra başarılı bir spor sezonu da geçirmeyi temenni ediyoruz. . Okul sporlarına daha fazla katılım sağlanması, çocuklarımızın sporla buluşması, yetenekli öğrencilerin ortaya çıkması ve bunları en iyi şekilde değerlendirilmesini temennisi içersindeyiz.” Dedi.

Beden eğitimi dersi ve beden eğitimi öğretmenlerinin önemine değinen İl Milli Eğitim Müdürü Kızılkaya, “Ahlaklı ve dürüst öğrencilerin yetiştirilmesinde beden eğitimi öğretmenlerinin büyük rolü vardır. Beden eğitimi dersinin diğer derslerden farkı yoktur. Okul müdürleri beden eğitimi öğretmenleri ile beraber okullarında sporun yaygınlaştırılması için çalışma yapması gerekmektedir. Okul müdürleri beden eğitimi öğretmenleri ile beraber okullarda sporun yaygınlaştırılması için çalışma yapması gerekmektedir. 2017-2018 Eğitim öğretim yılında yapılacak Okul Sporları faaliyetlerinin başarılı geçmesini temenni ediyor, Okul Sporları organizasyonunda emeği geçen başta Gençlik Hizmetleri ve spor İlçe Müdürlüğüne, Okul Müdürlerine ve siz değerli Öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim” Dedi.

Yapılan değerlendirme ve istişare toplantısında Kâhta’nın il genelinde okul sporlarında iyi bir noktada olduğu ve Adıyaman Merkezinden hemen sonra geldiği üzerinde duruldu. Bu başarının İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Spor Müdürlüğünün birlikte hareket ettiğinin sonucu olduğu konuşuldu. Okul sporlarına yaklaşık beş bin öğrencinin müsabakalarda faaliyet gösterdiği dile getirildi. Dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi