enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3666
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,60
BIST
9.125,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Kahta Ziraat Odası Çiftçilere Gübre Tanıtımı Yaptı

Kahta Ziraat Odası Çiftçilere Gübre Tanıtımı Yaptı
REKLAM ALANI
06.03.2018
0
A+
A-

Kahta Ziraat Odası toplantı salonunda özel bir firma, Kahta Ziraat Odası çiftçilerine ve badem birliği üyelerine bahçelerde ve tarla ürünlerinde bitki besleme konusunda gübre tanıtımı yaptı.

Tanıtımı yapan firma yetkilisi Yüksek Ziraat Mühendisi Hasan Tunç, çiftçilere dönemsel olarak kullanılacak gübreler ve gübre çeşidinin bitki üzerinde etkisini anlatarak, sağlıklı, kaliteli ve yüksek verim almaları ve toprak verimini arttırmak için kükürt ve humik asit üzerinde durdu.

Tunç, çiftçilerin artık eski gelenekleri bırakarak tarımda yeniliğe geçiş yapmaların gerektiğini vurguladı.

Tunç, çiftçilerin kaliteli ve yüksek verim almaları için doğru zamanda, doğru gübre ve doğru miktar kullanarak hedefine ulaşacağını söyleyerek, çiftçilere bilgi verdi. Toplantı sonunda çiftçiler, merak ettikleri besleme konulu sorularını, firma yetkililerine sorarak, tanıtımı yapılan ürünler ve ürünlerin bitki üzerindeki etkisini öğrenmiş oldular.
Yapılan Toplantıya Kahta Ziraat Odası Yönetimi, Badem Birliği Yönetimi ve üyeleri, muhtarlar, Kahta GTH ilçe müdürlüğü personelleri, çiftçiler ve tarım danışmanları katıldı.
Ziraat Odası Başkanı Rüştü Ruranlı da “Bu toplantıyı düzenleyen Badem Birliği Başkanı Mehmet Sena YıldırımM’a bizleri yalnız bırakmayan GAP TEYAP Adıyaman Koordinatörü Faruk Alan beye, Güneydoğu fidan üretimi firmasının sahibi Abdurrahman Bilgiç beye katılım sağlayan tüm değerli çiftçilerimize teşekkür ederiz”diye konuştu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi