enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

KAHTA KAYMAKAMI KAYA, YENİ YIL MESAJI YAYINLADI

KAHTA KAYMAKAMI KAYA, YENİ YIL MESAJI YAYINLADI
REKLAM ALANI
31.12.2015
0
A+
A-

Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi KAYA Yeni Yıl Mesajı Yayınladı. 

Değerli Kahtalı Hemşerilerim;
Öncelikle, 2016 yılının, ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık ecen hayırlı bir yıl olmasını, yeryüzünde barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile olmasını diliyorum.

 İlçemiz ve ülkemiz için önemli gelişmelerin yaşandığı bir yılı daha geride bırakıyor, umutlarımızı ve heyecanlarımızı canlı tutacak hep birlikte yeni bir yılı karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 Umutlarımız, beklentilerimiz ve ulaşmak için çaba gösterdiğimiz hedeflerimiz, gelecekle aramızda en güçlü bağdır.

 Milletimizin sağduyusu, özverisi ve sorunların aşılması yolunda gösterdiği birlik ve dayanışma, güçlü Türkiye’ nin en önemli güvencesidir. Dünyada yaşanan kan, gözyaşı ve şiddet olaylarının dinmesi ve huzur dolu bir dünyaya ulaşmamız en büyük temennimizdir.

 Bu duygu ve düşüncelerle; 2016 yılının başta, hizmet etmekten büyük bir onur duyduğum değerli Kahtaya, Ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

  
Kutlu Haber

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi