enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C

Kahta Kaymakamı Baştürk’ün ”Öğretmenler Günü” Mesajı

Kahta Kaymakamı Baştürk’ün ”Öğretmenler Günü” Mesajı
REKLAM ALANI
24.11.2014
0
A+
A-

KAYMAKAMIMIZ SAYIN DEDE MUSA BAŞTÜRK 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE MESAJ YAYINLADI
Öğretmenler, toplumlara önderlik eden kişileri yetiştiren toplumun gerçek önderleri olan ancak genelde arka planda kişilerdir.

Atatürk’ün Millet Mekteplerinde bizzat tahta başında ders vermesinden sonra kendisine 11 Kasım 1928 yılında Başöğretmen unvanı verilmesine karar verilmiş ve ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’te Başöğretmenlik sıfatını 24 kasım 1928 tarihinde kabul etmesinden dolayıdır ki 1981 yılında beri 24 Kasım Öğretmenler Günü olarak ülkemizde kutlanmaktadır.

Sevgili Öğretmenler;

Muhatap olarak insanı alan ve bu gencecik insanların birer fidan gibi yeşermesini sağlayan siz değerli öğretmenlerimiz, mesleğinizi bitmez sabır ve istekle icra ederek, ilköğretimden üniversiteye kadar tüm emekleri sayesinde tüm dünyada insanoğlunun uygarlığı devam etmektedir.

Öğrencilerimizi kendi çocukları gibi eğitip kendi bilgilerini öğrencilerine aktarırlar böylece onların vatanına, milletine yararlı birer vatandaş olarak yetiştirirler. Bu yüzden de öğretmenlik vicdana dayalı olan kutsal bir meslektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlar, görevini ifa ederken şehit olan tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi