enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3658
EURO
34,9484
ALTIN
2.325,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C

KAHTA KAYMAKAMI “15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA” KONFERANSINA KATILDI.

KAHTA KAYMAKAMI  “15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA” KONFERANSINA KATILDI.
REKLAM ALANI
08.12.2016
0
A+
A-

img_0807
Salkımbağı Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma” Konferansı düzenlendi.
Düzenlenen konferansa Kaymakam Ahmet Gazi KAYA, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil TUNÇMEN, Okul Müdür ve Öğretmenleri ile öğrenciler katıldı.
Konferansa konuşmacı olarak kürsüye davet edilen Kaymakamımız Ahmet Gazi KAYA, şu sözleri kaydetti;

İlk olarak öğrencilerle böyle güzel bir etkinlikte birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam , 15 Temmuz gecesi devletin içine sızmış ihanet çetesinin devleti ele geçirmek için darbe girişiminde bulunduğunu ancak tek yürek olmuş Türk milletinin bu darbe girişimi karşısında durarak, tankların karşısına dikilerek, mermilere göğsünü açarak durduğunu dile getirdi.
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin güçlenmesini istemeyen güçlerin darbeyle yapamadıklarını şimdi de ekonomik darbe gerçekleştirmek istediklerini belirten Kaymakamı Ahmet Gazi KAYA, ama yüce Türk milletinin birlik ve beraberlik içerisinde bu oyunu da bozacağını ifade etti.
Yeni Türkiye’nin önünü kimsenin kesemeyeceğini ifade ederek, geleceğin büyükleri öğrencilerin de bu bilinçle çok çalışmaları gerektiğini söyledi.
Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya’nın konuşmasının ardından 15 Temmuz Futbol Turnuvası sonucunda 1.olan takıma kupa ve madalyasını, TEOG sınavında 1.olan öğrenciye ise çeyrek altın ödüllerini verdi.
Program, Okul Müdürü Mehmet Akel’in Kaymakam Kaya’ya konferansın anısına plaket takdiminde bulunmasıyla son buldu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi