enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5996
EURO
34,7963
ALTIN
2.506,02
BIST
9.479,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
24°C
Adıyaman
24°C
Açık
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

Kahta Gazeteciler Cemiyetinden Başkan Turanlı’ya Ziyaret.

Kahta Gazeteciler Cemiyetinden Başkan Turanlı’ya Ziyaret.
REKLAM ALANI
28.05.2019
0
A+
A-

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu, başkan yardımcısı Ezher Zengin Kahta Belediye Başkanı Yusuf  Turanlı’yı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Belediye Başkanı Yusuf  Turanlı misafirlerine Kahta İlçesinde gerçekleşen çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Kahta’da değişim adına farklı alanlarda birçok projenin hayata geçirmek için yapılması gereken her şeyin gayreti içerisinde olacağız. Kahta Belediye Başkanı Turanlı; “Kahta’nin parmakla gösterilir bir şehir olması adına verdiğimiz sözler ile birlikte vatandaşlarımızla ortak akıl ile ortaya çıkan projeler için çalışıyoruz. Bunlardan ilki ‘ HAYVAN BARINAK ‘ Projemizi hayata geçirmek için çalışmaları başlattık, inşallah en kısa süre hayata geçireceğiz. ” dedi.

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu ise yaptığı açıklamada “Adıyaman’ın en büyük ilçesi Kahta’mız her şeyin en iyisini hak ediyor. Kahta’lı olmaktan gurur duyuyoruz.  Bizleri kabul eden Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Turanlı’ya teşekkür ediyoruz. Çok kısa bir süre önce göreve gelmesine rağmen gerek temizlik, gerekse yol onarım , yama çalışmaları ve haşereyle mücadele çalışmaları hızla devam ediyor. Başkanımızın hizmet heyecanına şahit olduk ve yaptığı çalışmaları dinledik. Bizim aracılığımızla da  basınımızı bütün bu çalışmaları yerinde görmeye davet etti. Cemiyet olarak her zaman çalışkan başkanımızın yanında ve takipçisi olacağız. Kahta’ya çok güzel hizmetler yapacağına olan inancımız tamdır.  Kendilerine yapacağı hizmetlerde başarılar diliyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi