enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5135
EURO
34,9476
ALTIN
2.434,67
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ VALİ ERİN’İ ZİYARET ETTİ.

01.11.2016
0
A+
A-

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal KUTLU ve yönetim kurulu üyeleri Adıyaman Valisi Sn. Abdullah Erin’i makamında ziyaret etti.

Ziyarete; Kahta  Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Meltem Kınay ,  Bülent Buğday, İ. Halil Armağan, Ezher Zengin,  Sabri Yiğit katıldı.

Ziyarette açıklama yapan Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu , Cemiyet olarak  göreve başladığı günden itibaren halkın arasında olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

KAHTA’NIN SORUNLARI VALİ ERİN’E İLETİLDİ…

Cemiyetimize bağlı  3 adet gazete ve 7 adet aktif olarak hizmet veren internet siteleri ile bölgede  saygın, yaygın ve güvenilir, sosyal sorumluluğunun farkında  haber sorumluluğunu taşımaya çalıştıklarını belirten Kutlu, “ Kahta Dünya’nın gözbebeği açıkhava müzesi konumunda bulunan, eşi benzeri bulunmayan zengin,  dini , tarihi ve doğal güzelliklere sahip olan huzurlu bir ilçe konumundadır. Güneşin ilk doğduğu kültür şehrinden , güneşin en güzel doğduğu dillerin ve dinlerin hemhal olduğu Adıyamanımıza geliniz inşallah güzelliklere ve başarılara vesile olacak. Basın mensupları olarak Kamu ve Sivil Toplum Kuruluşları ile iyi bir diyalog içerisinde ilimizin ve bölgemizin gelişmesi için üzerimize düşen sosyal görevi yerine getirmek üzere çalışmaktayız. Profesyonel bir haber ağı ile ilçemizin tüm doğal güzelliklerini, yaşanan olayları üzüntüleri, sevinçleri tüm Dünya’ya aktarmak üzere amatör bir ruh samimi bir duruş ile çalışmaktayız. Konu ilçemiz, ilimiz olunca yaptığımız haberlerde her zaman pozitif olanı aramay hedefimizdir. Bu arada güzeli, iyiyi bulmak için kırmadan, ahlaki ve vicdani kurallara uygun biçimde eleştirel haberler de yapıyoruz. Sayın Valimiz ile iyi bir diyolog içerisinde olmamız ilimizin, ilçemizin  çok daha ileri düzeye geçecek çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz. İlçemizde sınavlar yapılmıyor vatandaş çok sıkıntı çekiyor, her platformda dile getiriyoruz

fakültemiz yok, ikili eğitimin bitirilmesi başlıca eksiklerimiz .”dedi.

Adıyaman Valisi Abdullah Erin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek , kamu hizmeti yapan basın mensupları ile ilin ve ilçelerinin  gelişmesi için birlikte çalışmayı arzu ettiğini ifade etti. Ziyaret sonrasında Vali Abdullah Erin ve Kahta Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi