enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
ALTIN
2.295,76
BIST
9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ, HDP MERSİN MİLLETVEKİLİ FIRAT’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ, HDP MERSİN MİLLETVEKİLİ FIRAT’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU
REKLAM ALANI

Kahta Gazeteciler Cemiyeti HDP Mersin Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu. 

1 Kasım Genel Seçimlerinde HDP’den Mersin Milletvekili seçilen Adıyaman-Kahta’lı Sn. Dengir Mir Mehmet Fırat’ı makamında ziyaret etti. 

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Heyeti Sn.  

 Fırat’la Kahta Sorunlarını Konuştu

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sn. Fırat ziyareti değerlendirdi. ” Kahta’lı hemşehrilerimi mecliste görmek beni çok memnun etti. Bir çoğunuzun ailesini yakinen tanıyorum. Kahta’dan kalkıp gelmeniz ve memleketimizin sorunlarının çözümü için gösterdiğiniz azmi önemsiyorum, bu çalışmalar mutlaka bir nebze başarı getirecektir. Fakat neden şikayet ettiğinizi anlamıyorum, memleketi yöneten bu siyasetçileri sizler reylerinizle seçtiniz. Önemli aksamalar tespit etmişsiniz, Kahta’ya Fakülte istiyorsunuz önemli ama Kahta’ya kazandırdığımız Konservatuar Fakültesi anlaşılmaz bir sebeple kapatıldı. İnşallah yeni bir fakülte açılır. Ben Mersin Milletvekiliyim ama Kahta’lıyım. Memleketim Kahta söz konusu olduğunda, nerede, hangi makamda olursak olalım, herzaman olduğu gibi, değil elimizi gerekirse bedenimizi taşın altına koyarız. Basının , STK’ların çalışmaları çok önemli. Memleketimiz çok hassas bir dönemi yaşıyor, doğu ve güneydoğudaki gidişat beni son derece endişelendiriyor, inşallah bu böyle devam etmez, herşey normalleşir. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.” Dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi