enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5430
EURO
34,8814
ALTIN
2.430,98
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Çok Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C

KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ, ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRÜNÜ KANDEMİR’İ ZİYARET ETTİ.

KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ, ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRÜNÜ KANDEMİR’İ ZİYARET ETTİ.
REKLAM ALANI
08.05.2017
0
A+
A-

Kahta Gazeteciler Cemiyeti, Adıyaman Çevre ve Şehircilik Müdürlüğüne atanan Abdulkadir Kandemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu yönetim  kurulu üyeleri Adıyaman Meteoroloji İl Müdürü Ezher Zengin, Kahta Gazeteciler Sosyal İşler Başkanı Bülent Buğday, Adıyaman Çevre ve Şehircilik Müdürlüğüne atanan Abdulkadir Kandemir’i makanında hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.
Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kutlu ” Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüze   Abdulkadir Kandemir bey gibi başarı bir hemşehrimizin atanması bizleri çok sevindirdi. Bölge insanını iyi tanıyan müdürümüzün ilimize çok başarı projeler kazandıracağına olan inancımız tamdır. Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüze Adıyaman’da görmekten çok memnun olduk yapacakları çalışmalarda başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Adıyaman Çevre ve Şehircilik Müdürü  Abdulkadir Kandemir ” Adıyaman’a daha iyi hizmet etmenin çabası içerisinde olacağını ifade ettiği konuşmasında; ” Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu ve yönetim kurulundaki arkadaşlara, kurumumuza yaptıkları ziyaret bizleri ziyadesiyle memnun etti. Basın hepimizin gözü, kulağı ve bir milletin müşterek sesidir. İnsanları bilgilendirmede basın sadece bizim için değil herkes için çok önemlidir ” Dedi.

 

 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi