enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3281
EURO
35,0599
ALTIN
2.296,43
BIST
9.012,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI KUTLU’NUN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI KUTLU’NUN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
16.07.2015
0
A+
A-

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal KUTLU, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı…

Bakışlarımızda sevgi, kalbimizde huzur, çevremize  damla damla umut dağıttığımız, sevgi ve kardeşlik duygularının güçlendiği, küskünlüğü ortadan kaldıran , bereket ve mağfiretin sağanak sağanak yağdığı onbir ayın sultanı Rahmet Ayı Ramazan-ı Şerifi eda etmenin sevincini yaşıyoruz.
Herkes için büyük anlamı olan , dostluk ve barışı tesis eden, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, manevi duygularımızın kabardığı, kardeşçe kucaklaşmayı sağlayan Ramazan Bayramına kavuşmanın heyecanını taşıyoruz.

Herkesin birbirine sevecen baktığı, en güzel anlardır bayramlar. Hayatımıza anlam ve renk katan bu güzel günleri fırsat bilip birbirimize kenetlenip, daha da sevip, sayıp çevremizdeki kendimize bir daha bakma imkanıdır. İslam coğrafyasında akan kandan sebeple, hüzünlü girdiğimiz bu mübarek kutsal günlerde bu zulümkarların vahşice akıttıkları kanın  bir an önce durmasını Rabbi Rahimden temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, sema kapılarının ardına kadar açık olduğu bu mübarek günlerde milletçe birlik, beraberlik ve kardeşçe yaşayacağımız günleri diler, Ramazan Bayramı’nı kutlar,  ilçemize, ilimize ve memleketimize başarı ve hayırlar getirmesini saygı ve sevgilerimle sunarım.

 

KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI

Kemal KUTLU

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi