enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3652
EURO
34,9611
ALTIN
2.325,56
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C

KAHTA FED’İN ORGANİZE ETTİĞİ FİNAL MAÇI KAHTA ŞEHİR STADYUMDA OYNANDI.

07.05.2017
0
A+
A-

E

Kahta Dernekler Federasyonun her yıl düzenlediği futbol turnuvasının  final maçı Kahta Şehir Stadyumda Oynandı.

Kahta- FED  tarafından düzenlenen bahar turnuvası futbol şenliğine Kahta kaymakamı adına yazı işleri müdürü Sırrı İnan, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Kahta Dernekler Federasyonu Başkanı Ali Yücel, Ak Parti Kahta ilçe başkanı Engin Akel, Jandarma Başçavuş Nedim Çelebi, Emniyet Müdürü Durmuş Ali Özkan, Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu, Adıyamanlılar Sivil  Dayanışma Platformu Başkanı Ömer Yıldırım, STK Temsilcileri ve sporseverler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Kahta FED Başkanı Ali Yücel İstanbuldaki Kahtalıları bir arada tutmanın  ve dayanışma kültürünü yaşatmanın altını çizdiği konuşmasında şu ifadelere yer verildi. ” İstanbuldaki Kahtalı derneklerin bir arada olduğu Kahta Dernekler Federasyonundaki tüm başkanların özverili çalışmaları sonucunda hepimiz bir aradayız. İstanbulda başlattığımız futbol turnuvasının 4.  programını başarmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Kahtalılardan tek istediğimiz, bu şölende bizimle birlikte futbolun tadını çıkarsınlar, eğlensinler. Turvamız heryıl daha da büyüyor inşallah seneye daha da iyi olacak. Bu maçın sonucu ne olursa olsun bu finalin kazananı Kahta olacak. Emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum ” dedi.

Merkezi İstanbulda olan Kahta Dernekler Federasyonu 18 takımın katıldığı futbol turnuvasının finali  Dumluspor ve Alidamspor arasında Kahta’da  oynandı.

Maç öncesi Adıyamanlı sanatçılar, Kahtalı Hamido, Nevzat Mente ve  Ali Baran sahne aldı.

Dumluspor dakika 19’da 9 numaralı ilyas Yokmaç’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Çok geçmeden Alidamsporlu Ahmet Doğan 77 numaralı formasıyla uzaktan attığı nefis top ağlarla buluştu.  Maçın ilk yarısı 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Devre arasında program sanatçı Ali Baran ve Murat Dağ söylediği muhteşem türkülerle devam etti.

Maçın 60. dakikasında Dumluspor oyuncusu 7 numara formasıyla serbest vuruştan nefis bir gole imza atarak takımını 2-1 öne geçirdi.

Dakika 66’da Dumlusporlu İlyas kendisinin 2. takımının 3 .golüne imza attı.  Maçı 3-1 Dumluspor kanarak 2017 yılının şampiyonu oldu.

Kupa töreninin ardından emeği geçenlere plaket takdim edildi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi