enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5868
EURO
34,8351
ALTIN
2.495,48
BIST
9.636,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

KAHTA- FED , Kötü Yönetimler Kahta’nın Kaderi Olmamalı.

KAHTA- FED , Kötü Yönetimler Kahta’nın Kaderi Olmamalı.
REKLAM ALANI
20.11.2015
0
A+
A-

KAHTA Dernekler Federasyonu (FED) bir basın açıklaması yayınladı.

Yapılan açıklamada;
Kahta’nın en büyük sivil toplum kuruluşu olan KAHTA-FED, yaptığı olağan toplantısında Kahta halkının Kahta Belediyesi ile ilgili şikayetlerini bir kez daha gündeme taşıyarak belediyenin uyarılması ve sonuç alınamaması noktasında ilgili mercilere şikayet edilmesi konusunda karar aldı.

Bu ay ki toplantısını Federasyona bağlı Bağbaşı (Pileş) Köyü Derneği’nde gerçekleştiren KAHTA-FED kötü yönetimler Kahta’nın kaderi olmamalıdır, halkımız hak ettiği hizmetleri alamamaktadır. Bu nedenle bütün Kahtalı STK’ların bu konuda harekete geçmesi gerektiği kararı alındı.

Kahta Belediyesinin uyarılması ve akabinde hem Federasyon olarak hemde tek, tek dernekler olarak ilgili mercilere şikayette bulunulması kararlaştırıldı.

KAHTA-FED yaptığı basın açıklamasında: Kahta ilçemiz,kendisine yakışmayan bir yönetim ile yönetilmektedir. Kahta Fed olarak Mayıs ayında Kahta da gerçekleştirdiğimiz Futbol Final organizasyonda da şahit olduğumuz üzere,Kahta Belediyesinde çok başlı bir yapı ve buna bağlı bir yönetim boşluğu çok açık bir şekilde karşımıza çıkmıştır.

Başta sağlık açısından elverişli olmayan bir Belediye Başkanı tarafından yönetilemez durumda bırakılan güzel memleketimiz, adeta kaderine terk edilmiştir.

İktidar partisine son seçimde %82,8 oy vermiş bir Kahta’nın, başta altyapı sorunu ve diğer tüm sorunlarının halen çözülememesi de büyük bir talihsizlik ve yönetilememe sorunudur.

Kahta Belediyesine, iller Bankasından ve diğer fonlardan gelen paraları nereye ve nasıl harcadığını tüm Kahta halkı gibi,Biz Kahta Dernekler Federasyonu da merak ediyoruz ve bir açıklama bekliyoruz.

7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde siyasi bir anlam taşımaması gerekçesiyle bu güne kadar sesimizi çıkarmadık.Fakat bu kötü yönetimler Kahta’nın kaderi olmamalıdır.

İlgili Bakanlıklar nezdinde ve Belediyelerden sorumlu Ak Parti Genel Başkan Yardımcısına ilgili şikayetlerde bulunacağız.Sonuç alınana kadar da takipçisi olacağız.
KAHTA DERNEKLER FEDERASYONU 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi