enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
29°C

Kahta Eski Belediye Başkanı Turanlı’dan Basın Açıklaması

Kahta Eski Belediye Başkanı Turanlı’dan Basın Açıklaması
REKLAM ALANI
18.08.2014
0
A+
A-

kırmızı ekran18.08.2014
Değerli arkadaşlar bildiğiniz üzere Kahta Belediyesi tarafından bir basın açıklaması yapılmış bulunmaktadır.Bu basın açıklamasında, Kahta Belediyesinin 2009-2014 yılları arasında Kahta belediyesi eski yönetim Zamanı’nda Belediyede Çalışan işçilerin sigorta pirim borcunun yatırılmamasından dolayı yaklaşık 3 milyon TL’yi bulan sigorta prim borçları yüzünden borçlarımıza karşılık Eski Çarşıda Belediyeye ait yerlerin SGK satılacağını açıklamış bulunmaktalar.
Kahta Belediyesinin SGK’ya olan bu borc doğrudur. Lakin bu borcu benim yönettiğim döneme mal etmesi çok manidardır.Yalnız bu borcun çok eski dönemlerden kaldığını ve hatta kendisinin olduğu dönemde(2004-2009) kalan bir borç olduğunu söylemekten kaçınarak benim döneme mal ederek iftiralarda bulunması utanç verici bir durumdur.
Ayrıca bu SGK’ya olan bu borcun bizim dönemde uzlaşıya gidilerek yapılandırılmış olup, bir miktar ödenmiştir.
Hatta Mevcut Belediye Başkanı bir önceki döneminde (2004-2009) kendisi SGK’a yetkilileriyle görüşüp Kahta Otogarı arkasında bulunan Eski İtfaiye yerini vermek istediğini ve SGK’a yetkilileri tarafından teklif edilen mevkiyi kabul etmediklerinden dolayı orayı satamadığını herkes bilmekteler.

Sayın Abdurrahman Toprak çok geçmişte kalmış hatta kendisinin döneminde kalan bir borçunda içinde olduğunu söylemekten kaçıp 2009-2014 yıllarına sığdarmaya çalışırken, seçim sonrasını izleyen 5 Aylık SGK Prim Borcunu ödemediği de ortaya çıktı.
Hadi O Zaman Son 5 ayın SGK Prim borçlarını ödediğini dekontlarla ispatla ?

Demeç vererek 3 tiriyon SGK borcunu bıraktığımı söyleyeceğine belgeleri çıkar bu 3 tirilyon SGK borcu 2009-2014 yıllarında kaldığını ispatla ?

İftiralarla insanları karalamaktan biran önce vazgeçmelisin. Çünkü halk seni seçti ve sende verdiğin sözleri yerine getirmelisin. Senden işe alınma sözü alan insanlar halen senden iş beklemekte ve hayata geçireğim dediğin projeleri konusunda halen bir adım atmış değilsin.

HERKESİ SAYGILARIMLA SELAMLAR,
HAYIRLI GÜNLER DİLERİM…




Kaynak: https://www.facebook.com/ibrahimyusuf.turanli

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi