enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C

KAHTA ESKİ BELEDİYE BAŞKANI AHMET TURANLI VE AİLESİ HDP’YE GEÇTİ

KAHTA ESKİ BELEDİYE BAŞKANI AHMET TURANLI VE AİLESİ HDP’YE GEÇTİ
REKLAM ALANI
09.05.2015
0
A+
A-

HDP  Şanlıurfa Milletvekili Adayı Osman Baydemir ve Adıyaman HDP Milletvekili Adayları ve beraberindeki kalabalık araç konvoyu Kahta HDP seçim bürosuna geldiler…

TURANLI AİLESİ HDP’YE GEÇTİ…

Kahta eski Belediye Başkanı Ahmet Turanlı ve ailesi Kahta HDP saflarına katıldı. Kalabalık bir toplulukla kendi evinde hareket ederek Kahta M. Kemal Caddesine çıkarak Yüzüncü yıl parkındaki HDP seçim bürosuna kadar yürüdüler.  Turanlı kafilesini HDP karargahı girişinde HDP’li bir grup karşıladı.

Kahta eski Belediye Başkanı Ahmet Turanlı yaptığı konuşmada ” Kahtalı hemşehrilerim hepiniz hoş geldiniz. İlçemize gelen Osman Baydemir ve arkadaşlarına hoş geldiniz diyorum. Osman Baydemir TV programına çıkacak o vesileyle zamanınızı almak istemiyorum. Üç dönem Kahta belediye başkanlığı yaptım yaklaşık 2000 kişiyi işe aldım. Biri çıksın desin ki benden iş için, kadro için  bir kuruş aldı ben Kahta’yı terk ederim. AKP vekilleri de çalışılıyorlar eşlerini bile işe alıyorlar.Bazı kurumlarda kendilerine ait 5000 araç çalıştırıyorlar, kadro başına 30 bin TL alıyorlar. Konuşacak zamanımız çok olacak, hepinizi saygılarımla selamlıyorum.”

HDP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Osman Baydemir partililere seslendi. ” Esas özgürlük davasının mücadelecisi HDP’li gençler, bizler evladınız olmaktan gurur duyuyoruz. Her darlığın sonu nasıl ferahlık ise, her karanlığın sonu da mutlaka aydınlık olacaktır. Kahta yetmiş yıl zulmün her rengini gördü. Zulmün kimden geldiğinin bir önemi yoktur. Onlar ancak bizlerin, sizlerin ahını alırlar. Helil Rehman, Semsürün, Kolık şehirlerinde kime dokunursak bin ah duyuyoruz. Yürek birliği, kader birliği yapan yiğit insanlar, Kürtler, Aleviler, Çerkezler hepimiz bir ağızdan zalimlere, nemrutlara diyoruz ki ; böyle gelmiş böyle gitmeyecek. Kılıklara girselerde haklı mücadelemiz maskelerini düşürecek. Yedi Haziranda Adalet mahkemesi kurulacak 13 yıllık davanın avukatı, hakimi, savcısı sizler olacaksınız. Hepiniz en kalbi sevgi, saygılarımla selamlıyorum.” Dedi.

Kutlu Haber

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi