enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C

KAHTA DEVLET HASTANESİ BASIN İLETİŞİM KOORDİNATÖRÜ GÜNDÜZ, BASIN AÇIKLAMASI YAPTI. 

KAHTA DEVLET HASTANESİ BASIN İLETİŞİM KOORDİNATÖRÜ GÜNDÜZ, BASIN AÇIKLAMASI YAPTI. 
REKLAM ALANI
09.04.2016
0
A+
A-

Kahta Devlet Hastanesi Basın ve İletişim Koordinatörü Osman Gündüz, Kahta Basın Dünyasıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilgili bir basın açıklaması yaptı.  
Kamu hizmetleri, vatandaştan yaratılan kaynak ile vatandaşa sunulan hizmetlerdir. Yerel nitelikli kamu hizmetlerinin sunulmasında etkinliğin ve verimliliğin sağlanması, hizmetten faydalanan vatandaşın tercihlerinin dikkate alınması halkın hizmetlerden duyduğu memnuniyet düzeyini önemli ölçüde arttırmaktadır.   
Vatandaşların ihtiyaç ve taleplerine duyarlı davranmak, sürekli desteğini, beğenisini ve güvenini sağlamak tüm kamu kurumları için çok önemlidir.
Bu noktada basın mensupları, kamu kurumlarında verilen hizmet kalitesi ile ilgili halkın nabzını tutan en önemli unsurlardır. İlçemizin tanıtımı ve kamu hizmetlerinin yürümesinde önemli katkıları olan tüm basın mensubu dostlarımızı ziyaret ederek bu konular üzerine sıcak ve samimi görüşmeler gerçekleştirdik.
Misafirperverlikleri ve özel ilgilerinden dolayı KGC (Kahta Gazeteciler Cemiyeti) Başkanı Kemal Kutlu ve Başkan Yardımcısı Yusuf Çoban’a, Kahta Gündem Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi ve DHA (Doğan Haber Ajansı) Muhabiri Haci Bozkurt’a, Kahta Ses Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ziya Bozkurt’a, Kahta Haber Gazetesi ve AA (Anadolu Ajansı) Muhabiri İsmail Kaya’ya, Kahta Beyan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni, Vuslat TV, Mercan TV, TRT Haber, TRT Kûrdi ve İHA (İhlas Haber Ajansı) Muhabiri Hüseyin Türkoğlu’na, Gazete Kahta Haber Sitesi ve PHA (Perre Haber Ajansı) Muhabiri Baki Serhat Kamış’a, Kahta Olay Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şevket Bozkurt’a, Kahta Gerçek Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hasan Kaya’ya, Kahta FM Genel Müdürü Mustafa Şahin’e, İLKHA (İlke Haber Ajansı) Muhabiri Ömer Faruk Aydın’a çok teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi