enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5542
EURO
34,8270
ALTIN
2.430,56
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Az Bulutlu
29°C

Kahta Belediyesinde Bayramlaşma Törenli Yapıldı

Kahta Belediyesinde Bayramlaşma Törenli Yapıldı
REKLAM ALANI
07.06.2019
0
A+
A-

Kahta Belediyesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Düzenlenen bayramlaşma törenine Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, belediye personelleri ve vatandaşlar katıldı.
Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, bayramlaşmaya katılan herkesin Ramazan Bayramını kutladı.
Vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bayramlarını tebrik eden Başkan Turanlı, bayramların bir aile aidiyeti ruhu ile yapılması gerektiğine dikkat çekerek, bayramların bütün kırgınlık ve dargınlıkların telafi edildiği önemli günler olduğunu hatırlattı.
Başkan Turanlı, “Kahta’mız, hala toplumsal değerlerin yaşandığı örnek bir ilçemiz. Buradaki bayramlaşma, bu kalabalık, işte bu değerlerin sürdüğünün en güzel kanıtıdır. Zaten bayramlar dayanışmanın, sevginin, saygının ve hoşgörünün yüceldiği, insanların kaynaştığı en güzel birlikte olma vesilesidir. Temennim odur ki, bu birliğin ve kaynaşmanın daim olmasıdır.
Bu anlamda şehitlerimizi de rahmetle anıyoruz. Ülkemizin sınır boylarında terörle savaşarak canını ortaya tüm Mehmetçiklerimize buradan selam gönderiyoruz. Allah onların yardımcısı olsun. Tüm insanlığın bayramını kutluyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi