enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5996
EURO
34,7963
ALTIN
2.506,02
BIST
9.479,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
24°C
Adıyaman
24°C
Açık
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

Kahta Belediyesi Bayrama Hazır.

Kahta Belediyesi Bayrama Hazır.
REKLAM ALANI
09.08.2019
0
A+
A-

Kahta Belediyesi Bayram Hazırlıklarını Tamamladı.

Kahta Belediyesi Kahtalı vatandaşların ve ilçe dışından gelecek misafirlerin, Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirmeleri için gerekli tüm hazırlıkları tamamladığını duyurdu.

Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Osman Erol,
Bayram süresi boyunca belediye ekipleri ilçenin dört bir noktasında hizmet verecek, vatandaşların rahat bir bayram geçirmesi için, gerekli tüm hazırlıkların yapıldığını söyledi.
Bayram’da ilçe genelinde ulaşım ücretsiz olacak.
Kahta Belediyesine ait toplu taşıma araçları bayram süresi boyunca Kahta genelindeki tüm hatlarda ücretsiz hizmet verecek. Belediye Başkan Vekili Osman Erol, aldığı karar uyarınca ilçe merkezinde toplu taşıma hizmeti ücretsiz olarak hizmet vereceğini duyurdu.
Mezarlıklar, Camiler ve İlçe Genelinde Temizlik Çalışması Yapılıyor.
Kahta Belediyesi Temizlik İşleri ve Zabıta müdürlüğü ekipleri bayram süresince hizmet verirken, ibadethaneler ve mezarlıklar bayrama hazır hale getirildi. İlçede bulunan Mezarlıklar, Camiler ve ilçenin dört bir yanında temizlik çalışması yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor.
Zabıtalar Yoğun Mesai
Kahta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli mesaiye ara vermeden çalışmalarına devam edecek.
Günlük rutin iş ve işlemlerini devam ettiren zabıta çalışanları yoğunlaşan bayram takvimi nedeniyle, matador fabrikaları ve pide fırınları, kasaplar ile pastane ve tatlı salonlarını denetleyerek uygunsuz olan iş yerleri hakkında uyarı ve işlemler uygulanıyor. Zabıtanın yoğun mesaisinin bayram boyunca devam edeceği bildirildi.
Kahta Belediyesi 7/24 Saat Hazır Bekleyecek
Kahta Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramının sorunsuz geçmesi için gerekli tüm önlem ve tedbirleri aldı. Nöbetçi zabıtalar bayram boyunca 7/24 saat hizmet verecektir. Vatandaşlardan gelebilecek şikâyetlere anında müdahale edebilmek için Zabıta 153 Alo 185 ve 0416 725 91 02 Çözüm merkezi hattımız ve 0532 205 92 36 WhatsAapp numaramız dan istek, talep, öneri ve şikayetlerini 7/24 bizlere ulaştırabilirler.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi