enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5297
EURO
34,8438
ALTIN
2.473,91
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C

Kahta Belediye Başkanı Turanlı, göreve başladı.

Kahta Belediye Başkanı Turanlı, göreve başladı.
REKLAM ALANI
11.04.2019
0
A+
A-

Dün Kahta ilçe seçim kurulundan mazbatasını alan Başkan Yusuf Turanlı, okunan dualarla belediye gelerek Başkanlık koltuğuna oturdu.

Kahta Belediye Başkanı olarak seçilen İ.Yusuf  Turanlı, bugün saat 11:00’da Kahta belediyesi önünde toplanan binlerce vatandaşla tek tek tokalaştı. Dualarla belediye bahçesine giren Turanlı, kurban kesildikten sonra bir teşekkür konuşması yaptı.

Başkan Turanlı ; ” Bu günden sonra, Siyasi rozetimizi çıkardık, bundan sonra belediye Başkanlık rozetimizi takacağız. Kahta ilçemize hizmet etme çabası içerisinde olacağız, Hizmet ederken de kimseyi ayrıştırmayacak ve ötekileştirmeyeceğiz. Buradan Kahta halkıma bir kere daha söz veriyorum. Kahta’mıza en güzel hizmetleri yapacağımızdan herkesin emin olmasını istiyorum. Herkese eşit mesafede Kahta’mıza bir bütün olarak hizmet edeceğiz. Yola çıkış amacımız bu gün ne ise, yarında o olacak, dünü geçmişte bıraktık bu gün geleceğimize bakıyoruz. Biz gelmiş geçmiş tüm belediye başkanlarımıza buradan teşekkür ediyorum. Çünkü seçilmişe seçme hakkını siz aziz milletimiz veriyor. Aziz milletimizin vermiş olduğu karara bizimde saygı duyma hakkımız vardır. Ben buradan ölenlere rahmet, sağ kalanlara da teşekkür ediyorum. Özelikle seçim buyunca bizleri yalnız bırakmayan emniyet mensuplarımıza ve basın mensuplarımıza da çok teşekkür ediyorum. Çünkü bizleri hiç yalnız bırakmadılar. Partimizin Gençlik kollarına, kadın kollarına ve partimizin değişik kademelerde yer alan tüm arkadaşlarımıza ve değerli Kahta’lı hemşehrilerime buradan teşekkür ediyorum. Boynumuza öyle bir sorumluluk yüklediniz ki; İnşallah rabbim bundan sonra bizleri size karşı mahcup bırakmaz. Çünkü çıktığımız yol kutsal bir yol, aziz bir yoldur. İnşallah çıktığımız bu yolda, halkın ve hakkın adaletini benimseyerek yolumuza devam edeceğiz.” Dedi.

Konuşmaların ardında, Başkanlık koltuğuna Divane Hamza oturdu.

Seçim süresince gelişen bir olayda “Bizim Cumhur Başkanımız, Bakanlarımız, Millet Vekillerimiz var, ya onların arakasında kimi var” demesiyle orada bulunan Divane Hamza, “Ben varım ben ” demişti.

Başkan Turanlı da daha önce verdiği sözü tutarak  “Ben Belediye Başkanlığını kazanırsam ilk olarak Divane Hamza’yı belediye başkanlık koltuğuna oturtacağım.” Demişti.

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı makamında tebrikleri kabul etti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi