enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5629
EURO
34,7123
ALTIN
2.410,49
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
29°C
Adıyaman
29°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Çok Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
30°C

Kahta Belediye Başkan Vekili Osman Erol’dan Kurban Bayramı Mesajı

Kahta Belediye Başkan Vekili Osman Erol’dan Kurban Bayramı Mesajı
REKLAM ALANI
09.08.2019
0
A+
A-

Kahta Belediye Başkan Vekili Osman Erol, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı..
Kahta Belediye Başkan Vekili Osman Erol, Kurban Bayramı mesajında; Birlik, beraberlik ve toplumsal yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı, duygu ve sevinçlerin paylaşıldığı Kurban Bayramı’na bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar sevincin, mutluluğun, yakınlaşma ve dayanışmanın hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en üst düzeyde yaşandığı müstesna günlerdir. Bayramlarda yaşadığımız güzel duyguların, sadece bugünlerle sınırlı kalmaması gerekiyor. Hayatımızın her döneminde aynı halis, niyet ve düşüncelere bağlı olarak, ilişkilerimizi sürdürmeliyiz. Unutmamalıyız ki sorunlarımız paylaşıldıkça azalacak ve mutluluklarımız daha da artacaktır.Bu vesileyle Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kılarsak, daha güzel günlere ulaşacağız. Bayramları, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsattır.

Kahtalı,Hemşehrilerim, Kurban Bayramını daha rahat, daha huzurlu ve daha temiz bir şekilde ibadetlerini yerine getirmeleri sağlamak adına tüm hazırlıklarımızı tamamlandık. Bayram’da herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm birimlerimizi seferber ettik. Bayram’da ilçe genelinde Belediye’ye ait Toplu taşıma araçlarımız ücretsiz olacak.Hayvan Pazarı ve Mezbahane’de denetimlerimiz artırıldı,Mezarlıklar, Camiler ve İlçe Genelinde Temizlik Çalışması Yapıldı yapılıyor ve hizmetlerimiz bayram boyunca devam edecek,İtfaiye,Zabıta ekiplerimiz ve Kahta Belediyesi 7/24 Saat Hazır Bekleyecek.Zabıta 153 ve Alo 185, 0416 725 91 02 Çözüm merkezi hattımız, 0532 205 92 36 WhapsApp numaramız dan istek, talep, öneri ve şikayetlerini 7/24 bizlere ulaştırabilirler.Kurban Bayramın tüm insanlığa, İslam alemine, ülkemize ve Kahta halkına sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi