enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3849
EURO
35,0576
ALTIN
2.326,64
BIST
9.097,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C

Kahta 02 Spor Başkanı Yıldırım ‘kaldığımız yerden devam edeceğiz’

Kahta 02 Spor Başkanı Yıldırım ‘kaldığımız yerden devam edeceğiz’
REKLAM ALANI
02.05.2021
0
A+
A-

Kahta 02 Spor Kulübü Başkanı Musa Yıldırım, Tokat Spor galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.

TFF 3. Lig 2. Grupta ligde kalma mücadelesi veren Kahta 02 Spor, kendi sahasında konuk ettiği Tokat Spor’u 4-0 yenerek 3.lige devam dedi.Kahta 02 Spor Kulübü Başkanı  Musa Yıldırım, karşılaşma sonunda yaptığı açıklamada şunlara değindi, “2020-2021 sezonunu Tokat Spor karşısında aldığımız net skorla tamamlayarak 3.lige kaldığımız yerden devam edeceğiz.”dedi.

Herkesi kutluyor ve alınlarından öpüyorum

“Öncelikle tarihinde ilk kez profesyonel ligde mücadele eden takımımızın ilk yılında bütün olumsuz şartlara rağmen 3.lige devam etmesini son derece önemsiyorum” diyen Yıldırım, şunları söyledi:

“Rakip takımlarımızın çoğunun il takımı olmasına rağmen ayakta kalma mücadelesi veren bir 3.lig karnesinde kısıtlı ve sınırlı imkanlarla alt yapı sorunlarından, tesisleşmeye kadar her türlü kötü bir tabloya karşı yürek yüreğe mücadele eden futbolcularımızdan, teknik heyetimize ve malzemecisine kadar herkesi kutluyor ve alınlarından öpüyorum.

Bununla beraber sezon boyunca bize maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Adıyaman Valimiz Sayın Mahmut Çuhadar’a, çok kıymetli milletvekillerimize, Adıyaman Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Kılınç’a, Kahta Kaymakamımız Sayın Abdil Koç’a, İl ve İlçe Emniyet Müdürlerimiz Sayın İbrahim Ergüder ve Sayın Oray Yeniay’a, İl ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlerimiz Sayın Fikret Keleş ve Sayın Mustafa Çiçek’e, siyasi partilerimizin değerli il ve ilçe başkanlarına ve ismini zikredemediğim çok kıymetli kurum amirleri ve sivil toplum örgütü temsilcilerine, her maç için güvenliğimizi sağlayan emniyet ve özel güvenlik personellerimize teşekkür ediyorum.

Ve en önemlisi bizi hem şehirden, hem şehir dışından; hem gelerek, hem de sosyal medya üzerinden desteklerini sezon boyunca eksiltmeyen Sevgili Kahtalılara, Kahta02 Spor’un büyük taraftarlarına, taraftar gruplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu birlik ve beraberlik tablosu ile eminim ve bir o kadar da inanıyorum ki önümüzdeki sezon bembeyaz bir sayfa açarak hedeflenen şampiyonluğa ulaşacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

Adıyaman1954 Spor’un şampiyonluğunu yürekten kutluyorum

Adıyaman futbolunu hak ettiği yere güçleri yettiği kadar taşıdıklarını kaydeden Yıldırım, “Ayrıca şehrimizin bir diğer profesyonel takımı Adıyaman1954 Spor’un şampiyonluğunu yürekten kutluyor 2.ligde üstün başarılar diliyorum. Biz birlik olup Adıyaman futbolunu hak ettiği yere gücümüz nispetinde taşıdık. Bu vesileyle takımımızı sezon boyunca takip eden ve desteklerini asla esirgeyemeyen taraftarlarımıza tekrar teşekkür eder, en derin saygılarımı sunarım.”dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi