enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5450
EURO
34,7490
ALTIN
2.488,22
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
27°C

KAHRAMANMARAŞ SPOR:0 – ADIYAMAN GAP SPOR: 1

KAHRAMANMARAŞ SPOR:0 – ADIYAMAN GAP SPOR: 1
REKLAM ALANI
12.02.2015
0
A+
A-

GAP Spor’a Lig Farketmiyor!..

Kahramanmaraş Spor: 0- Adıyaman GAP Spor:1

 

 

Türkiye Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraş spor ile hazırlık maçı yapan GAP Spor zorlu mücadeleyi Şevket’in attığı golle 1-0 kazanarak gücünü bir kez daha ortaya koydu.

Kahramanmaraş Hanifi Mahçiçek Tesislerinde oynanan hazırlık maçında güçlü rakibi karşında baştan sona üstün bir oyun sergileyen Adıyaman GAP Spor, maçı 1-0 kazanmasını bildi.

Hazırlık maçı olmasına rağmen ikinci lig takımına karşı çok iyi mücadele ettiklerini ve maçtan galip geldikleri için çok mutlu olduklarını ifade eden GAP Spor yardımcı antrenörü Ahmet Tekin; “Takım olarak sezon başından bu yana takımımız iyi bir çıkış yakaladı ve çıkışını istikrarlı bir şekilde sürdürüyor. Tabi ikinci yarıda takıma transfer olan arkadaşlarımızın da erken uyumu ve göstermiş oldukları performans her geçen gün meyvelerini vermeye başladı. Kendi ligimizde elde etmiş olduğumuz başarı çizgimizden ve ciddiyetimizden ödün vermeden yolumuza devam ediyoruz. Takım olarak belirlemiş olduğumuz hedef doğrultusunda basamak basamak ilerken, takımın daha iyi tecrübe kazanması adına ara ara hazırlık maçları yapmaktayız. Bölgemizde yer alan Bal ligi ekiplerinin yanı sıra son olarak da ikinci ligde mücadele eden Kahramanmaraş spor ile oynadığımız maçı iyi bir oyun neticesinde 1-0 kazanmasını bildik. Futbolcu kardeşlerimizin ortaya koyduğu performans bizleri ileriye dönük umutlarımızı arttırmıştır. Bu vesileyle sahada aslanlar gibi mücadele eden bütün futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum.” Dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi