enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
ALTIN
2.295,76
BIST
9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

İzmir’de Adıyaman Esintisi

20.01.2018
0
A+
A-

“Adıyaman’dan İzmir’e Dostluk Köprüsü” isimli fotoğraf sergisi İzmirli sanatseverlerle buluştu.

Turizmci ve aynı zamanda Fotoğraf Sanatçısı olan Bilal Mente’nin ilk fotoğraf sergisi olan “Adıyaman’dan İzmir’e Dostluk Köprüsü” büyük beğeni kazandı. Nemrut Dağı başta olmak üzere Adıyaman’ın tarihi ve turistik yerlerinin fotoğraflarının yer aldığı sergi, Karabağlar Belediyesi Sergi Salonu’nda görücüye çıktı. Etkinliğe, Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Sergi açılışında konuşan başkan Selvitopu, serginin Adıyaman bölgesi ve Karabağlar arasında sosyal ve kültürel bir bağ kurmak amacı ile gerçekleştirildiğini belirtti. Bilal Mente ile tanışmalarını anlatan, Başkan Selvitopu Adıyaman ve İzmir arasında dostluk köprüsü oluşturmak için böyle bir etkinliğin düzenlendiğini dile getirdi.

Bilal Mente ise, başta Karabağlar Belediye Başkanı olmak üzere, serginin düzenlemesine katkı sunan tüm Karabağlar Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. Mente, sergi ile iki bölge arasındaki kültürel ve turizm bağların geliştirilmesine katkı sunmayı hedeflediği ifade etti.

Konuşmaların ardından belediye başkanı Selvitopu,  Bilal Mente’ye teşekkür belgesi vererek, çalışmalarında başarılar diledi. Bilal Mente de Başkan Selvitopu’na kendi çekmiş olduğu fotoğraf tablosunu hediye etti.

Bilal Mente, sergiye katılanlara fotoğrafların hikâyeleri hakkında da bilgi verdi. Ayrıca davete icap edip sergiye katılan değerli  konuklarına ve başta  Ege Türk televizyonu olmak üzere tüm İzmir basın mensuplarına  teşekkürlerini sundu.

FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILIŞINA  TEŞVİK EDENLER
Adıyamanlı  Ahmet Güller (Manisa Cumhuriyet Savcısı)
Dedak-İzmir Dokuz Eylül Dağcılık Kulübü Başkanı Ragıp Özkan ve üyeleri, İzmir Adıyaman Dernek Bşk.Mehmet AKDULUM  Yönetim Kurulu Üyeleri Abdülkadir KARADAĞ, Mehmet ÇINAR,  Bülent ARSLAN, İmam PULAT, Halit TUNÇ, Burhan YILMAZ, Hacı Bayram KALA, Aykut DİKENCiK ve Ak Parti İzmir Büyük Şehir Belediyesi Meclis Grubu Başkanı Bilal DOĞAN

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi