enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5680
EURO
34,9508
ALTIN
2.429,58
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Az Bulutlu
29°C

İTO ADIYAMAN’A ÇIKARMA YAPTI

İTO ADIYAMAN’A ÇIKARMA YAPTI
REKLAM ALANI
16.05.2016
0
A+
A-

imageAdıyaman Ticaret ve Sanayi (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu ve Yönetim Kurulu üyeleri, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerini Adıyaman’da konuk etti.
İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Soylu ve Meclis üyesi Adıyamanlı hemşehrimiz Ahmet Ural’ın öncülüğünde Adıyaman’a gelen İTO heyeti ATSO’nun organizasyonuyla Adıyaman’ın tarihi ve turistik yerlerini gezerek Kâhta İlçesinde  Bu bulunan Cendere Köprüsü ve Nemrut Dağı Milli Parkı’na çıktı. Kommagene Uygarlığını simgeleyen tarihi tanrı heykellerini inceleyen İTO üyeleri Nemrut Dağı’na hayran kaldılar.

ATSO ve İTO üyeleri daha sonra şehir stadyumunda dostluk maçında karşı karşıya geldi. ATSO Başkanı Mustafa Uslu’nun öncülüğünde düzenlenen dostluk maçı, ATSO ve İTO üyelerini yeşil sahada buluştururken dostluğun ön plana çıktığı karşılaşmayı ATSO takımı 5-1 kazandı.

İTO yönetimi sarı-siyah, ATSO ise mavi-beyaz forma ile sahaya çıktı. ATSO Başkanı Mustafa Uslu karşılaşmayı kenardan izlerken, ATSO üyeleri ise takımdaki yerini aldı. Maçın başlama vuruşunu yapan Vali Mahmut Demirtaş her iki takımada başarılar diledi.

İTO Yönetim Kurulu üyesi İlhan Soylu, odalar arasında işbirliği ve diyalogu arttırma çabası içinde olduklarını ifade ederek; “İstanbul Ticaret Odası’nın meclis üyeleri ve meslek komite üyelerinden oluşan veteran futbol takımımızla Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası’nın misafiri olarak futbol maçı gerçekleştirdik. Bizim için futbol bahane. Esas amacımız spor yoluyla Türkiye’deki Ticaret Odaları ile diyaloğu, dayanışmayı, işbirliğini geliştirmek. Biz İTO olarak bir anlamda Türkiye’nin özetini teşkil eden bir meclis profiline sahibiz. Türkiye’nin her yöresinden iş adamları, tüccarları İTO bünyesinde temsil ediliyor. Zaten Adıyaman’dan da bir Yönetim Kurulu üyesi arkadaşımız var. Biz dolayısıyla İTO olarak Türkiye’deki diğer odalarla diyalogu, beraberliği, bilgi paylaşımını, son derece önemsiyoruz. Bu anlamda sporda bize bir vasıta teşkil ediyor. Sayın Başkanımız Mustafa Uslu Adıyaman ile ilgili bize ayrıntılı bilgiler paylaştı. Bunları beraber mütalaa ettik. ATSO’dan meclis üyeleri, iş adamları ve Yönetim Kurulu üyeleriyle hoş bir birliktelik gerçekleştirdik. Umuyorum ki bu tür ziyaretler bundan sonra da bundan sonra da diyalog ve işbirliği buraya yönelik iş adamlarının yatırım iştahını arttırmaya katkı verir” dedi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, doğu ile batı arasında köprü olma amacında olduklarını belirterek şunları söyledi; “İstanbul Ticaret Odası meclis üyeleri ve meslek komite üyelerini ilimizde ağırladık. Misafirlerimize ilimizin tarihi ve turistik yerlerini gezdirdik. Karakuş tepesi, Cendere köprüsü, Nemrut Dağı, Perre antik kenti ve Sahabe Safvan Bin Muattal hazretlerinin kabrine ziyaret gerçekleştirdiler. Finali dostluk maçıyla bitirmek istedik. Her zamankinden daha çok birlikteliğe ihtiyacımız olduğu bir dönemde batı ve doğunun bir arada olması ilimiz için önem arz ediyor. Bu tamamen dostluk maçıdır, birliktelik maçıdır. Bu vesileyle skor önemli değil, aslolan dostluktur. Doğu ve batı arasında bir köprü tesis etmek amacındayız. Bu bölgede Adıyaman’ı seçmiş olmaları bize mutluluk verdi. İTO yönetimine ve üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.image image image image

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi