enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3744
EURO
34,9769
ALTIN
2.326,12
BIST
9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

İş Kadını Aysel Uçar Hakkındaki İddialara Sert Cevap Verdi

İş Kadını Aysel Uçar Hakkındaki İddialara Sert Cevap Verdi
REKLAM ALANI
13.09.2014
0
A+
A-

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde müteahhitlik yapan İş Kadını Aysel Uçar, yerel bir İnternet sitesinde hakkında yapılan habere sert tepki gösterdi.
İş kadını Aysel Uçar hakkında yapılan haberler sert tepki göstererek bir basın açıklaması yaptı. Uçar yaptığı basın açıklamasında, “Geçtiğimiz günlerde yerel bir İnternet sitesinde kişiliğime yapılan asılsız ve mesnetsiz bir habere rastladım. Bu şahsıma yapılmış olan asılsız haberin içeriği beni çok üzdü. Sanki Gölbaşı’na sonradan gelip yerleşmiş im ve ilçe siyasetine yabancı biri gibi gösterilmeye çalışılmışım. Benim ailem atalarım Gölbaşı ilçe olmadan önce gelip buraya yerleşmişlerdir. Ben Gölbaşı ilçesine yabancı biri değilim. Buradaki siyaset ve iş dünyasında benim kadar Gölbaşı ilçesi ve köylerindeki insanları sevip ve yardım elini uzatmaya çalışan bir insana böyle yapılması gerçekten üzüntü verici bir durum. Bir iş kadını olarak sorumluluklarımın bilincindeyim ve Gölbaşı’na ve zor durumda olan her insana hizmet etme yolundan asla vazgeçmeyeceğim ve hiç kimse bu davada bu şekildeki yalan ve şişirme haber haberler ile beni yıldıramayacak ve yıpratmayacaktır.

ucar_hakkinda_yapilan_habere_sert_tepki_gosterdi Bu haberi yapan Gölbaşı org sitesinin amacı ben ve benim gibi kendini halkına adamış kişilerin önünü kesmeye çalışmaktır. Bu amatörce yapılan ve reyting sevdalısı ve yıpratma politikaları her başarılı insanın illaki önüne çıkmıştır ancak Gölbaşı ilçesinde beni yabancı ve kadın olduğum için güçsüz görüp ve yapmış olduğum başarılı çalışmalarımı çekemeyen küçük insanların yıpratma politikasıdır. Halkıma sadece şunu söylüyorum yapmış oldukları haberde eşim gibi gösterilen kişi ile hiçbir akrabalık bağım yoktur ve haberin yalan olduğu gün gibi ortadır. Kadınların iş ve siyasi ortamlarda önünün kesilmesine hiçbir zaman izin vermeyeceğim ve tek olmadığımı dik durarak herkese göstereceğim. Bu bağlamda çevrem şahsiyetimi bilmese gerçekten tepkim ve çevremin tepkisi daha farklı olurdu. Çünkü benim 2 çocuğum var ve ben iş kadını olduğum kadar anneyim de bu haberi yapanlar zaman gelecek bu yaptıklarından dolayı kendilerde utanacaklardır. Bu insanlar sanmasın ki şahsıma yapılan bu hakaretlerden ve asılsız haberlerden dolayı hukuki olarak hakkımı aramayacağımı zannetmesinler” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi