enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5176
EURO
34,7276
ALTIN
2.489,33
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
27°C
Adıyaman
27°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C

İnsan amelleriyle tartılır

İnsan amelleriyle tartılır
REKLAM ALANI
29.06.2019
0
A+
A-

 

Çok tuhaftır ki birileri bu fani dünyada zırhlara bürünüp Hüda’nın kullarına ahkam kesmekte ve hatta aforoz eder gibi dışlayıp dünyevi cezalara maruz kalmaları için kargaşalar oluşturmaktalar, kendilerini bilmezler ki haksızca edindikleri servetlerin hesabını ahirette ödeyeceklerdir.

Alimlerin affına sığınarak böyle dini referanslı bir giriş yaparak çarpık kişiliklere dikkatinizi çekmek istedim.

Siyaset, müşterek konulara çözüm getirirse Hakka ve kullarına hizmet eder. Kulları beyaz, kırmızı, mavi sınıflara ayrıştırarak kutuplaşmayı körüklerse, felaketlere sebep olur, her kim ki fesatla kutuplaştırırsa hayra değil şerre hizmet eder, şerr ise şeytanidir.

Son zamanlarda Kahta halkının iradesiyle oluşmuş olan AK partili meclis üyelerinin çoğunluğunu oluşturduğu Kahta Belediye Meclisi ve SP’li Belediye Başkanlığı hakkında bir takım dedikodular söylenmekte. Belediye meclisi ve başkanlığı Kahta halkının iradesidir. Bunun anlamını parti adlarıyla daraltmak Kahta halkının iradesine müdahaledir.

Eğer Kahta sakinlerinden her kim belediye hizmetlerinden ya da belediyenin yetkisinde olan konularda örneğin imar konularından dolayı yanlış, yasal olmayan bir muameleye maruz kaldığını düşünüyorsa şeffaf bir şekilde Türkiye Cumhuriyeti adaletine ve yasalarına itibar ederek girişiminde bulunmalıdır. Adaletin yerine getirilmesi hepimizin isteği olmalıdır.

Fakat fesatla kutuplaşma için asılsız bilgilerle iştigal edenler varsa bunları iyi tanımalıyız ve kutuplaşmaya izin vermemeliyiz Kahta’mızda  ve Bölgemizde.

İyi ameller dileğimle

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi