enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4297
EURO
34,4575
ALTIN
2.489,12
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
26°C
Adıyaman
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Açık
27°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C

İL EMNİYET MÜDÜRÜ BAŞKAN TURANLI’YI ZİYARET ETTİ

İL EMNİYET MÜDÜRÜ BAŞKAN TURANLI’YI ZİYARET ETTİ
REKLAM ALANI
24.10.2019
0
A+
A-

 

Adıyaman İl Emniyet Müdürü İbrahim ERGÜDER, Kahta İlçe Emniyet Müdürü Kenan Sertyalçın eşliğinde, Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf TURANLI’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Yardımcıları Yavuz Turan ve Mehmet Rujda Selçuk’da hazır bulundu.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette, Başkan İbrahim Yusuf TURANLI Kahta hakkında ve Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan TURANLI yaptığı açıklamada;”İl Emniyet Müdürümüz Sayın İbrahim ERGÜDER ‘in nazik ziyareti bizi ziyadesiyle memnun etti. Belediye olarak gençlerimizi ve çocuklarımızı spora yönlendirerek kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için tüm olanaklarımızı seferber ediyoruz. Dolayısıyla, çok fazla da olay çıkmıyor. Asayiş bakımından problemimiz yok, ancak trafik ve Araçların park etme konusunda çok sıkıntımız var. dedi.

Adıyaman İl Emniyet Müdürü İbrahim ERGÜDER, Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf TURANLI’ya Misafirperverliğinden ötürü Teşekkür etti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi