enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5942
EURO
34,7581
ALTIN
2.497,88
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

GERGER VALİ ERİN’İ BAĞRINA BASTI

GERGER VALİ ERİN’İ BAĞRINA BASTI
REKLAM ALANI
03.09.2016
0
A+
A-

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Kenan Doğan’le birlikte Gerger ilçesine giderek, ilçenin genel durumu, kamu yatırım ve hizmetler ile ihtiyaç ve sorunları hakkında bir brifing alarak Gergerli vatandaşlarla buluştu.

İlçe yöneticileri tarafından Gerger Hükümet Konağı önünde karşılanan Vali Abdullah Erin, ilçede yapımı devam eden kamu yatırımları, ilçenin ihtiyaç ve talepleri ile ilgili Kaymakamlıkta bir brifing aldı. Brifing’te ilçenin sorunları masaya yatırılarak, çözüm önerileri görüşüldü.

Kaymakamlık ziyareti sonrası Gerger halkını ve esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaşan Vali Abdullah Erin, Gergerli vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Gerger halkı Vali Erin’i adeta bağrına bastı.

Gerger ilçe merkezinde bir çay ocağına geçerek esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Abdullah Erin, vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek, bu talepleri tek tek not alıp, Gerger’in ihtiyaç ve sorunlarını ilçe halkıyla birlikte çözüme kavuşturacaklarını ifade etti.

Vali Erin’i büyük bir coşkuyla karşılayarak bağrına basan Gerger halkı, Gerger ilçe merkezinin içme suyu sorununun çözümü noktasında yoğun çaba ve gayret sarf eden Vali Erin’e teşekkür etti.

Gerger ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret sırasında etrafını saran çocuklara da yakın ilgi gösteren Vali Abdullah Erin, çocuklarla sohbet ederek kitap ve çeşitli hediyeler verdi.

Esnaf ve vatandaş ziyaretinin ardından Gerger Belediye Başkanlığına geçen Vali Abdullah Erin, Gerger Belediye binası girişinde kurban kesilerek karşılandı. Vali Erin, yürütülen çalışmalar ve devam eden projeler hakkında Belediye Başkanı Zeynel Aslan’dan bilgi aldı. image

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi