enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3753
EURO
35,0555
ALTIN
2.326,55
BIST
9.096,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

Gençlere Model Uçak ve Radyo Kontrol Kursu Verilecek

Gençlere Model Uçak ve Radyo Kontrol Kursu Verilecek
REKLAM ALANI
02.02.2018
0
A+
A-

 

Kahta Gençlik Merkezi, Kahta Halk Eğitim Müdürlüğü ve Türk Hava Kurumu Adıyaman Şube Başkanlığı ortaklaşa düzenledikleri “Kahta Havacılık Spor Faaliyetleri” Projesi bünyesinde çeşitli kursların açılmasına dair iş birliği protokolü imzalandı.

Adıyaman Türk Hava Kurumu Başkanı Mehmet Yelken ile Kahta Gençlik Merkezi  Müdürü M.Nebi Bulut’un imza attıkları protokol kapsamında, tamamen ücretsiz olacak olan Model Uçak ve Radyo Kontrol  Kursları ile “Kahta Havacılık Spor Faaliyetleri”  projesi eğitim faaliyetleri projesi hayata geçirildi.
İmzalanan protokol ile Türk Hava Kurumu Adıyaman Başkanlığı tarafından, Kurs sorumlusu ve kursların yöneticisi belirlenerek, kurs araç ve gereçlerini karşılayacak. Kurslarda uygulanacak programla ilgili her türlü materyalin basımı, çoğaltımı ve kurs merkezlerine dağıtımını yapacak ve Kurs merkezlerinin en iyi şekilde verimli olabilmesi için Projedeki kursların takibi ve koordinasyonu sağlanacak.
Kahta  Gençlik Merkezinde düzenlenecek olan ve   tamamen ücretsiz olacak kurs  bitiminde kursiyerlere  MEB  onaylı belge verilecek.
Kahta’da  ilk defa  uygulanacak  olan bu  kursların temel amacının gençlerin kendilerini daha çok geliştireceği olanaklar sunularak, onların daha güçlü bir ülke için teknoloji  alanında büyük başarılara imza atmaları için imkanların sunulması olarak  belirtildi.
Kurs  başvuruları yapılacak duyurudan sonra Kahta Gençlik Müdürlüğüne yapılacak.
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi