enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5559
EURO
34,8662
ALTIN
2.425,23
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Çok Bulutlu
30°C
Cuma Çok Bulutlu
30°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
31°C

DOĞANIN ORTASINDA MÜKEMMEL PROJENİN UYGULAMASINA GEÇİLİYOR  

DOĞANIN ORTASINDA MÜKEMMEL PROJENİN UYGULAMASINA GEÇİLİYOR  
REKLAM ALANI
05.02.2016
0
A+
A-

 

   

 Adıyamanlılara nefes aldıracak ziyaret çayı mevkiindeki Beşpınar Projesinin uygulanmasına geçiliyor.
Beşpınar’da esas uygulanacak proje hazırlandı. Doğa ile entegre bir şekilde dizayn edilen ve Adıyaman’a has olan proje ile ilgili Özel İdare Genel Sekreteri Kenan Doğan ve teknik elemanları ile bir toplantı yapan Vali Mahmut Demirtaş, yeni projeyi inceleyerek, projenin uygulama aşamalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Adıyamanlıları günlük hayatın trafik ve kalabalığından alıp yeşil ve mavinin buluşmasına davet edecek Beşpınar Projesinin esas uygulanmasına geçildiğini kaydeden Vali Mahmut Demirtaş, “Yeniden hazırlanan Beşpınar Uygulama Projesi, farklı renk ve çiçeklerden oluşturulan ağaçlandırma çalışması ile alana doğanın tüm güzelliklerini katıyor. Bu proje ile Adıyaman, farklı renk ve çiçeklerin nefis kokuları içinde yapay göletiyle birlikte mükemmel bir piknik alanına kavuşmuş olacaktır. Şu anda çalışmalar seri bir şekilde devam ediyor. Çalışmalar ilerledikçe alandaki güzelliklerde gün yüzünde çıkıyor. Bu alanı yeşilin her tonuyla donatıyoruz. Her türlü sosyal donatıya sahip olan bu proje, Adıyaman’ın yerel ve kültürel zenginliklerini yaşatacak, koruyacak, geliştirecek ve bu güzelliklerle birlikte Adıyaman halkının sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarına cevap verecek yüksek standartta bir donatı oluşturup, Adıyaman’ın markalaşma yolculuğuna önemli katkılar sağlayacaktır”dedi.
 
 
 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi