enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3744
EURO
35,0015
ALTIN
2.325,97
BIST
9.090,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

DEVLET BAHÇELİ, KILIÇDAROĞLU’NUN RANDEVU TALEBİ REDDETTİ.

DEVLET BAHÇELİ, KILIÇDAROĞLU’NUN RANDEVU TALEBİ REDDETTİ.
REKLAM ALANI
12.10.2015
0
A+
A-

Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nu da reddetti

MHP lideri Bahçeli, Başbakan Davutoğlu’ndan sonra, kendisinden randevu isteyen CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüşmeyi de kabul etmedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun randevu talebini, “zamanlama uygun değil” gerekçesiyle reddetti.

Bu arada HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın danışmanları, henüz kendilerine Kılıçdaroğlu’ndan bir randevu talebi gelmediğini söyledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu da, cumartesi günü Ankara’da meydana gelen bombalı saldırıdan sonra Bahçeli ve Kılıçdaroğlu ile görüşmek istemişti. Kılıçdaroğlu görüşmeyi kabul etmiş ve iki lider pazar günü Çankaya Köşkü’nde bir araya gelmişti.

Başbakanlık, “MHP Genel Başkanlığı, ‘Sayın Başbakan, Sayın Bahçeli’nin ‘hayır’ cevaplarına alışık olduğu için bu görüşme talebine de ‘hayır’ diyoruz’ ifadesi ile reddedilmiştir” açıklaması yapmıştı. Kaynak: Al Jazeera

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi